To je to što me zanima!

Katalonci tvrde da Barcelona na zimu ide po Dejana Lovrena

Dejan Lovren na zimu bi trebao postati novi igrač Barcelone. Bar tako tvrdi katalonski list Mundo Deportivo prema kojemu je hrvatski reprezentativac moguće pojačanje u obrani
Vidi originalni članak

Dejan Lovren mogao bi postati suigrač Ivana Rakitića u zimskom prijelaznom roku, prenosi katalonski list Mundo Deportivo. Loše igre Barcelonine obrane navele su Ernesta Valverdea da počne razmišljati o novim obrambenim rješenjima. Jedno od njih je i hrvatski reprezentativac koji se polako vraća nakon ozljede zdjelice.

Samuel Umtiti muči se s ozljedama pa bi Lovren mogao uskočiti kao rješenje ako Francuz i dalje neće moći igrati. Dejan u dresu "Redsa" ove sezone ima tek dva nastupa, a Klopp sve više daje priliku Gomezu pa bi odlazak hrvatskog reprezentativca u Barcelonu mogao biti win-win za obje strane.

Ako Barcelona nastavi s lošim igrama prvenstveno u fazi obrane, moguće je da ove glasine prerastu u realizaciju transfera, a Ivan Rakitić dočeka novog Hrvata u Barcinu svlačionicu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Žuja_1 16.10.2018.

    Ne može!!!

  • potparol.fr 16.10.2018.

    Imaju vec jednog takvog kiks stopera...na sta bi tek licili jos i sa Lovrenom.

  • Dustov 16.10.2018.

    Ne kuzim zasto se lovrenu svaka gleda,vise gresaka napravi ramos,lovren je vehunski stoper koji nije nijednu gresku napravio na sp,odigra je vrh i sigurno je bolji od piquea koji kaska lagano....a i prosao je tezu ligu sad ce mu biti uzivancija ako ode u barcu...imat ce 4 tekme godisnje teske.

Komentiraj...
Vidi sve komentare