To je to što me zanima!

Katalonci tvrde: Rakitić idealna zamjena za Songa i Fabregasa

Prema pisanju katalonskog lista Sport, uprava Barcelone ozbiljno radi na dovođenju hrvatskog nogometnog reprezentativca i kapetana Seville, Ivana Rakitića
Vidi originalni članak

"Rakitić, vezan uz Barçu" – tako rasplet situacije oko hrvatskog nogometnog reprezentativca vidi katalonski list Sport koji u izdanju od četvrtka navodi kako je kapetan Seville "korak i pol" u sportskom projektu Barcelone za sezonu 2014./2015.

Član pobjedničkog sastava Europske lige pozvan je da popuni rupu u veznom redu 'blaugrane' koja bi mogla nastati odlascima Alexa Songa i Cesca Fàbregasa, a otkupna cijena za veznjaka 'kockastih' kretala bi se oko 20 milijuna eura.

Prema pisanju ovog lista, Sevilli je u interesu ubrzati pregovore kako bi što prije imala jasnu situaciju u momčadi, a želja je svih strana konkretizirati posao prije početka Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • chipe_1 05.06.2014.

    nema smisla da ide u barcu..netko je vec napisao kakav je raketa igrac..nema kome nabaciti na glavu i barca nije njegov.stil igre..il nek ostane u sevilli il nek real uz raketu dovede i mandzu da ima kome nabacit na glavu ili to isto da napravi barca...samo da ne ode raketa sam jer ce propast..bolje bit prvi u selu nego zadnji u gradu!!!

  • srakar 05.06.2014.

    Kojih 20milijuna? Odštetna klauzula u ugovoru je 40 milijuna.

  • wsad 05.06.2014.

    Da da prodaj sta valja i onda kupi to isto pa rakitic je dobar ali fabregas ne igra svoju poziciju ovu sezonu i opet nije bio toliko los jadna je ova barca s transferima .Pa daj kupite vise stopera i nekog napadaca da moze glavom gol zabiti ..i onda buduu se opet cudili kad ce ispasti u ligi prvaka bzvz i nece osvojit trofej...:DD

Komentiraj...
Vidi sve komentare