To je to što me zanima!

'Katastrofa', 'Potpuni krah': Srpski mediji razapeli Đokovića, na kraju odustao od 'mixa'...

Novak Đoković izgubio je u borbi za brončanu medalju protiv Španjolca Pabla Carrena Buste, a nedugo nakon toga je predao i meč za broncu u mixu s Ninom Stojanović. Srbi su tako ostali bez medalje u tenisu
Vidi originalni članak

Vjerojatno nema sportaša koji im je donio toliko sreće, zadovoljstva pa u konačnici i uspjeha, ali to im očito nije dovoljno. Novak Đoković izgubio je u borbi za brončanu medalju protiv Španjolca Pabla Carrena Buste, a srpski su mediji njegov poraz nazvali "katastrofalnim" i "potpunim krahom".

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Potpuni krah: Đokoviću ni bronza", piše Mozzartsport, dok ga je Kurir još više razapeo. "KATASTROFA! Đoković ostao bez medalje u singlu: Šokantan poraz Novaka od Carrena Buste". 

Šokantan svakako, ali katastrofom nazvati dva uzastopna poraza nakon što je ove godine osvojio sva tri dosadašnja Grand slama. E, to je već nisko.

DAN ZA ZABORAV VIDEO Novakova izjava o kojoj bruji cijela Srbija: Slomljen i umoran odjurio usred govora

"Međutim, nekoliko poena koje nije iskoristio početkom treće dionice dovele su do dva velika izljeva bijesa, a bez mira - ne stiže se do uspjeha.", piše Blic. Ti izljevi bijesa su samo bili dokaz koliko je htio, a bio je svjestan da mu tijelo ne dopušta.

Ako ga neki od srpskih medija razumije, to je Telegraf, koji je ga je nazvao "ranjenim lavom bez snage". A on to doista je, nakon napornih Grand slamova prevalio je dugi put do Tokija u kojem se borio do zadnjeg trenutka i dao svoj zadnji atom snage. Svaka čast na tome.

BEZ BORBE ZA ZLATO Slomljeni Đoković: Osjećam se užasno. Došao sam baš iscrpljen

Novak se nakon svega povukao iz borbe za broncu u mješovitoj konkurenciji gdje je s Ninom Stojanović trebao igrati protiv australske kombinacije Barty/Peers. 

Srpski mediji pišu da je to novi šok zbog koje je Srbija ostala bez medalje u tenisu.

POGLEDAJTE LIVE PRIJENOS DOČEKA TENISAČA:

Idi na 24sata

Komentari 242

  • nadinjanac 01.08.2021.

    To su ti Balkanci ma koliko bio dobar u stvari najbolji opet nevaljas Nisam njegov navijac ali ostati normalan u ovim uvjetima je pravo cudo Pored sveg sta je ucinija u svakoj drugoj normalnoj zemji bio bi kralj Nebi me cudilo da mu sada jos pocnu psovati ustasku majku

  • Car_Dusan 31.07.2021.

    Niko ga ne pljuje nego mediji seru i prave namerno to.Djokovic je za postovanje uzeo je 3 grand slema i nije odmorio nista ,imao je pauze samo po 2-3 nedelje i otisao je da igra za svoju zemlju i otadzbinu i na tome mu puno hvala.Nakon toga ce da igra na Us openu i osvojice ga,sva cetiri uzeta u istoj godini,bolji medjusobni skor sa nadalom i federerom i vise grand slemova ce imati,numero uno u istoriji a vi kompleksasi mozete samo da budete zahvalni sto ste zivi u eri kada Nole igra majstorski tenis

  • Ronald555 31.07.2021.

    Zbiljam jadan lik, kako je mogao toj curi to napraviti. Vidi se da je srbin

Komentiraj...
Vidi sve komentare