To je to što me zanima!

Katastrofa za Spurse: Morat će bez Kanea najmanje 2 mjeseca

Možemo potvrditi kako Harry Kane ima oštećene ligamente u lijevom gležnju. Očekujemo kako bi se mogao vratiti treninzima početkom ožujka, objavio je Tottenham Hotspur na službenoj stranici
Vidi originalni članak

Strašan udarac za Tottenham. Najbolji strijelac prošlogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, Harry Kane, mogao bi propustiti čak 13 utakmica zbog ozljede lijevog gležnja koju je zadobio protiv Manchester Uniteda (0-1).

Iako se činilo da se radi o lakšoj ozljedi, stigli su nalazi. I oni nisu bili dobri.

- Možemo potvrditi kako Harry Kane ima oštećene ligamente u lijevom gležnju. Očekujemo kako bi se mogao vratiti treninzima početkom ožujka - objavio je Tottenham na službenoj stranici.

Prevedeno, Kane će propustiti obje utakmice osmine finala Lige prvaka protiv dortmundske Borussije i neke vrlo bitne utakmice u Premiershipu u kojem su Spursi na trećem mjestu. Da stvar bude gora, Tottenham će pet utakmica biti i bez sjajnog Son Heung-Mina, koji je s Južnom Korejom na Azijskom kupu.

- Ozljede su dio nogometa, ali žestoko ću raditi kako bih se što prije vratio - poručio je Kane.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Netko_Iz_Mase_1 16.01.2019.

    Iako nisam fan židovskog kluba, uvijek mi je žao kad se dobar igrač ozlijedi. I istina je, pola momčadi im sad nema, izgubit će sigurno važne bodove u idućim utakmicama

  • 16.01.2019.

    znaci chelski i vragovi u borbi za 3. mjesto

  • bedak11 15.01.2019.

    Prevara od igraca. Losa isprika za napadaca. Prenapuhani igrac jer je englez u engleskom klubu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare