To je to što me zanima!

'Kauboji' bez prave igre ipak izvukli tijesnu pobjedu u Litvi

Izabranici Slavka Goluže slavili su u drugoj utakmici kvalifikacija za EP 2012. u Srbiji. Protiv domaćina Litve imali su velikih problema, no pobijedili su 21-19
Vidi originalni članak

Nakon lepršave igre hrvatskih rukometaša tri dana ranije u Karlovcu, činilo se da će gostovanje u Litvi biti tek lakša prepreka, no prevarili su se. Ipak, nakon dosta mučenja uspjeli su 'iščupati' pobjedu pred sam kraj, pobijedivši Litvance 21-19.

Ne vjerujemo da je izostanak Ivana Balića zbog ozljede toliko utjecao na igru, ali činjenica je da napadačka igra nije bila potpuna. Prošlo je 14 minuta utakmice, a Hrvatska je postigla samo dva gola. Nakon nekog vremena uspjeli su se probuditi, no i pet minuta prije završetka prvog dijela bilo je pet golova prednosti za domaćine. Ipak, stvar spašava Lacković pa se na odmor odlazi s dva gola zaostatka (10-8).

Do prvog izjednačenja 'kauboji' dolaze u 37. minuti golom Domagoja Duvnjaka, a 15 minuta prije kraja susreta do prvog vodstva. U 58. minuti susreta Hrvatska je imala najveću prednost na utakmici (21-17) nakon gola Vedrana Zrnića, što je do kraja i uspjela sačuvati.

Zrnić je postigao pet golova. Hrvatska je tako došla do vrijedna dva boda i trenutno se nalazi na drugom mjestu skupine sa četiri boda iza Španjolske koja je također prikupila dvije pobjede.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mbuli 02.11.2010.

    i goluža je ok ali treba zvati mlađe igrače koji će jesti parket a ne povratnike koji trebaju repku da bi potpisali novi ugovor

  • user_55172 01.11.2010.

    Ma Lino zakon....vidit cemo kakva ce ekipa sad bit.... Lino počeo stvarati mladu momčad za OI 2012,a Guluža dovede Sulića,Zrnića..... Treba preferirati mlađe igrače.... :)

  • BOKILI 82 01.11.2010.

    neznam ja mislim stara ekipa svoje odigrala a ovi mlađi i nisu svi svjetska klasa....podrška novom izborniku!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare