To je to što me zanima!

'Kauboji' promarširali Zugom i slavili u izmiješanom sastavu

Naša rukometna reprezentacija već je osigurala plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine u Austriji, Norveškoj i Švedskoj, a to su potvrdili i pobjedom protiv Švicarske u gostima
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometaši potvrdili su prvo mjesto u skupini 2 kvalifikacija za EURO pobijedivši u 5. kolu u Zugu Švicarsku s 33-28 (17-13).  

Hrvatska je vodila cijelu utakmicu u Švicarskoj i zasluženo došla do četvrte pobjede u skupini. Isprobao je Lino Červar i neke nove igrače koji bi u budućnosti mogli predstavljati Hrvatsku na velikim natjecanjima.

Hrvatska je EURO osigurala već ranije, a u posljednjoj utakmici kvalifikacija 16. lipnja u Poreču dočekuju Belgiju.  

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 13.06.2019.

    Ma Bravo Hrvatska Reprezentacija !!!!! 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

  • Nike1 13.06.2019.

    Kosovo - Poljska 23:23

  • Mara17Orsolic5 12.06.2019.

    I opet ništa bez Duleta!! Pa nek oni opet stavljaju Cindrića ispred njega!! Schmid je zabio 15 golova, da, ali nije pomogao Švicarskoj da nas pobijedi!! A Dule je zabio 6 golova, ali svojim asistencijama je pomogao Hrvatskoj!!! To je ono što je meni najdraže kod Duleta, zbog čega je on meni najbolji!! Jer Schmid je dokaz da vrhunski šuteri mogu zabijati more golova, ali da to nije dovoljno da njihova momčad pobijedi ako oni ne pomognu drugima! A naš Dule nikada nije zabijao nešto previše golova, ali svojim asistencijama, svojim, kako je Drago Čosić znao reći, očima na leđima je uvijek izluđivao protivnike i bio najzaslužniji za pobjede! Sjetite se utakmice protiv Poljaka u Poljskoj! Dule nije zabio ni jedan gol, ali je asistirao za više od pola golova i proglašen igračem utakmice!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare