To je to što me zanima!

Subašić i Mornar zabili, ali nisu mogli protiv Krovinovića, More, Jakoliša, Bradarića, Borne Goje

Za pobjedničku momčad je dvaput pogađao Moro, a u strijelce su se upisali i Peričić, Bosančić, Ozobić, Jakoliš i Bradarić, dok su u poraženoj momčadi strijelci bili Teklić, Pokrivač (ag), Subašić i Mornar
Vidi originalni članak

U prvom polufinalu spektakularnog humanitarnog malonogometnog turnira "Četiri kafića" Kauri je slavio protiv Camela sa 7-4.

Za pobjedničku momčad je dvaput pogađao Moro, a u strijelce su se upisali i Peričić, Bosančić, Ozobić, Jakoliš i Bradarić, dok su u poraženoj momčadi strijelci bili Teklić, Pokrivač (ag), Subašić i Mornar.

Nastupile su još bivše i sadašnje zvijezde Hajduka Pletikosa, Strinić, Katić, Vušković, Ljubičić, Gabrić, Vrcić, Maloča, Bačić i Vulić (Camel), a na drugoj strani (Kauri) golmani Delač, Ježina, Kalinić i Grbić, koji je igrao u špici, Skorup, Balić, Bačelić - Grgić, Čalušić, Kalik, Gojo i Krovinović.

U drugom polufinalu sastat će se Antique i Vivas, a tko će igrati u finalu koji je na rasporedu u 18.30 uz izravan prijenos na HRT-u, doznat ćemo uskoro.

Spektaklu na Gripama danas prisustvuje oko 4.000 gledatelja, a bilo bi ih i puno, puno više da je epidemiološka situacija to dopustila.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • domagoj264 26.12.2021.

    Bravo Moro pokazi ovom levatima kako se igra

  • savskokupaliste 26.12.2021.

    A Kutija šibica???Nema nikoga iz Zagreba??

  • _I.V.A.N_ 26.12.2021.

    kruha i igara

Komentiraj...
Vidi sve komentare