To je to što me zanima!

Kawhi može i s jednom nogom: Raptorsi iznenadili Milwaukee

Toronto Raptorsi pobijedili su Milwaukee Buckse 120-102 u četvrtoj utakmici finala Istoka i tako izjednačili na 2-2 u seriji. Junak utakmice bio je Norman Powell koji je počeo s klupe pa ubacio 18 poena
Vidi originalni članak

Sjajnu utakmicu odigrali su Toronto Raptorsi protiv Milwaukeeja i pobijedili 120-102 u četvrtoj utakmici finala Istoka. Raptorsi su tako stvari vratili u egal, sada je 2-2 u napetoj seriji.

Trener Toronta Nick Nurse znao je da će njegova momčad teško pobijediti moćne i potentne Buckse bez pravog doprinosa klupe jer je Kawhi Leonard imao problema s lijevim koljenom, a upravo mu je klupa u ovoj utakmici donijela pobjedu. Utakmicu su prelomili Serge Ibaka i Norman Powell.

Načeti Leonard ubacio je 19 koševa i sedam skokova te osvojio četiri lopte, dok je Kyle Lowry bio najefikasniji kod Raptorsa s 25 poena. Španjolac Ibaka ubacio je 17 poena uz 13 skokova, dok je Powell zabio 18 i time se prometnuo u faktor 'x' ove utakmice. Čak 48 poena zabila je klupa Raptorsa, dok su zamjene Bucksa zabile tek 23 koša.

Giannis Antetokounmpo kod Bucksa zabio je 25 poena i ugrabio 10 skokova, Khris Middleton ubacio je čak 30 uz sedam asistencija i šest skokova, ali podbacili su Bledsoe, Mirotić i Brogdon.

Serija je izjednačena, a u sljedećoj utakmici domaćini će opet biti Bucksi. Utakmica se igra u noći s četvrtka na petak.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 22.05.2019.

    toronto igra sve bolje

  • wwww 22.05.2019.

    Ja i dalje mislim da će Bucksi proći jer imaju prednost domaćeg parketa i ide im na ruku ova ozlijeda Leonarda ali ovu obranu što je Toronto pokazao u ove dvije utakmice a posebno na Giannisu to sam ja ovdje pisao na koji način se može zatvoriti reket kada se igra protiv njega.Toronto je moju expertizu potvrdio i pokazao nekima ovdje koji nisu vjerovali na koji se kvalitetan način to može i uraditi..

  • Buki777 22.05.2019.

    Najgori mvp ikad..grkonja je komedija igrac

Komentiraj...
Vidi sve komentare