To je to što me zanima!

'Kazne Mandžukiću i Šimuniću saznat ćemo kroz dva dana...'

Direktor svih reprezentacija Hrvatskog nogometnog saveza, Zorislav Srebrić, rekao nam je kako odluku Fife o sankcijama za naše nogometaše očekuje kroz dva dana
Vidi originalni članak

Za sada vam mogu reći kako ćemo odluku Disciplinske komisije Fife i eventualne sankcije za naše reprezentativce Josipa Šimunića i Marija Mandžukića doznati za dan ili dva, kazao je direktor svih reprezentacija HNS-a Zorislav Srebrić. 

Marija Mandžukića čeka kazna zbog crvenog kartona na uzvratnoj utakmici dodatnih kvalifikacija s Islandom, a Josipa Šimunića zbog rasističkog istupa nakon iste utakmice na Maksimiru i povika "Za dom" preko mikrofona.

Disciplinska komisija Fife zasjedala je u srijedu i potvrdili su nam kako su disciplinski slučajevi dvojice hrvatski reprezentativaca bili na dnevnom redu. Iz ureda za odnose s javnošću rekli su nam kako će odluke Disciplinske komisije prvo objaviti strankama u procesu, savezu, a potom i na svojoj službenoj stranici.

- Disciplinski slučajevi Marija Mandžukića i Josipa Šimunića su na dnevnom redu današnjeg sastanka Disciplinskog odbora. Isto tako, odluke Disciplinske komisije prvo ćemo objaviti igračima - rekla nam je glasnogovornica Fife, Cilla Duncan.

Mariju Mandžukiću zbog crvenog kartona na utakmici s Islandom prijeti jedna do tri utakmice kazne. Fifa je bila blaga prema francuskom nogometašu Laurentu Koscielnyju koji je zbog crvenog kartona na utakmici s Ukrajinom dobio samo jednu utakmicu suspenzije. Vidjet ćemo hoće li Fifa biti blaga i prema Mandži.

Josip Šimunić mogao bi dobiti puno veću kaznu. Fifa je protiv Dinamovog stopera podnijela disciplinski postupak zbog neprimjerenog ponašanja. Šimunić je već kažnjen s 25.000 kuna nakon prekršajne prijave koju je protiv njega podnijelo Zagrebačko općinsko državno odvjetništvo, a od Fife bi mogao dobiti čak šest utakmica suspenzije.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • duje912 14.12.2013.

    ne znam šta je Đo htio postić tom paradom poslije tekme....da ispadne veći Hrvat od nas koji smo živjeli ovdje i bili u ratu dok je on naganjo loptu po sunčanoj australiji????? treba ga kaznit da nekom drugom to isto ne padne na pamet....

  • bicozg 13.12.2013.

    http://www.dnevno.hr/

  • Bad Blue Boy 13.12.2013.

    daj boze da bude sto blaze...

Komentiraj...
Vidi sve komentare