To je to što me zanima!

Kažu da sam uspješan jer sam kao hajdukovac naučio na krize

Nevjerojatno kaj mi ovi dinamovci rade. Veli on meni: Znaš zakaj si tak uspješan? Pa jer si kao hajdukovac naučio desetljećima na krize. Pa kaj bi mu sad čovjek rekao, kazao je simpatični Beroš
Vidi originalni članak

Ministar zdravstva Vili Beroš (55) posljednjih tjedana radi sjajan posao, 55-godišnji Splićanin postaje sve omiljenija javna osoba kod većine Hrvata. Vili Beroš trenutačno se, zajedno s ostalim epidemiolozima, bori sa suzbijanjem korona virusa koji se raširio Hrvatskom, a jedan od junaka nacije tijekom današnjeg se dana, kao i drugi stanovnici Zagreba, mučio i s potresom koji je pogodio glavni grad Lijepe naše.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, Beroš je i u tom trenutku pronašao način za šalu, pa je u automobilu, vozeći se s jednog sastanka na drugi, pročitao jednu poruku koju je dobio od prijatelja dinamovca... 

- Nevjerojatno kaj mi ovi dinamovci rade. Veli on meni: Znaš zakaj si tak uspješan? Pa jer si kao hajdukovac naučio desetljećima na krize. Pa kaj bi mu sad čovjek rekao - upitao se Beroš u simpatičnom videu za RTL.

Već nekoliko tjedana radi i prekovremeno, neumorno odgovara na sva pitanja novinara i oduševio je sve način na koji je organizirao borbu protiv korone. 

Teški dani su pred Hrvatskom, uz virus se pojavbio i potres koji je oštetio brojne zgrade u Zagrebu, ali uz ovakve stručnjake ipak smo mirniji. Jer znamo da znaju raditi svoj posao i rade ga najbolje što mogu u ovoj situaciji. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • splitsko.dite.mora 23.03.2020.

    Kriza jos nije ni pocela, kad sve zavrsi ce se vidjet tko je napravio dobar posao. Trudi se, tu je al dal ce to dovoljno neznam.

  • onedollar1 23.03.2020.

    Ja sam zadovoljna s njim,nije lose bori se i stalno je tu

  • ABD 23.03.2020.

    Cekajte dok nebude sve kako planiraju odma ce njega okrivit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare