To je to što me zanima!

Kćerka im jedva preživjela na porodu pa joj dali ime YNWA

Bjornebye i Riise su igrajući za 'redse' veliki broj navijača Liverpoola stvorili i u Norveškoj gdje je ovih dana jedan par nazvao svoju kćerku po himni kluba...
Vidi originalni članak

Liverpool unatoč svoj sili loših rezultata u zadnjih četvrt stoljeća, naravno uz iznimku famozne večeri u Istanbulu, diljem svijeta ima veliku bazu obožavatelja. 

Stig Inge Bjornebye i John Arne Riise su igrajući za 'redse' veliki broj navijača Liverpoola stvorili i u Norveškoj gdje je ovih dana jedan par nazvao svoju kćerku po himni kluba 'You’ll Never Walk Alone'. Zbog teškoća pri porodu mala djevojčica je jedva preživjela pa su joj roditelji dali ime YNWA kao simbol snage i nade. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • B68 07.09.2015.

    you never win anything?

  • Marin-Arsenal 06.09.2015.

    A zamisli ironije da im dijete ipak jednog dana navija za nekog mrskog rivala,npr manutd,che,ars,hahah

  • GoaSpiritOfLove 06.09.2015.

    Vama kao da je 24 sata ispralo mozak pa zaista mislite da djete nosi samo ime YNWA i nijedno drugo!? Nije Vam palo na pamet da joj je to mozda samo srednje ime i da drzava i to ni manje ni vise vec jedna od najuredenijih na svijetu ima zakone i pravila kada je davanje imena djetetu u pitanju? ili pak to da 24 samo trazi senzaciju i ocito uspjeva u tome tamo gdje je ona nepostojeca?

Komentiraj...
Vidi sve komentare