To je to što me zanima!

Kći Brucea Springsteena dobila poziv za Olimpijske igre u Tokiju

Jessica se jahanjem bavi već deset godina, a početkom kolovoza imat će priliku osvojiti prvu olimpijsku medalju. Kaže kako s konjem treba biti strpljiv i prilagoditi mu raspored
Vidi originalni članak

Jessica Springsteen (29), kći rock zvijezde Brucea Springsteena i kantautorice Patti Scialfe, nastupit će na Olimmpijskim igrama u Tokiju u konjičkom sportu.

Amerikanci su je izabrali u skakački dio natjecanja, kao dio četveročlane ekipe uz trostrukog osvajača medalje na Igrama McLaina Warda, zlatne iz Pekinga Laure Kraut i srebrnog iz Rija Kenta Farringtona.

Jessica je 27. konjanica na svjetskoj rang ljestvici, jahanjem se bavi deset godina, a u Japanu će jahati 12-godišnjeg belgijskog toplokrvnog pastuha zanimljiva imena: Don Juan van de Donkhoeve.

- Kemija između vas i konja može varirati s vremena na vrijeme. S nekim konjima odmah kliknete i slažete se, a kod drugih vam treba malo više i može biti teže. Morate ostati strpljivi, za uspjeh se mora dati i jedno i drugo - rekla je Jessica za CNN prije dvije godine.

- Morate prilagoditi raspored da izvučete najbolje iz konja i raditi unaprijed. Trebate odabrati natjecanja za koja mislite da će konj zabljesnuti - dodala je.

U konjičkom sportu ravnopravno se natječu muškarci i žene, a Jessica će nastupiti 7. kolovoza u kvalifikacijama. Dan poslije je finale.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare