To je to što me zanima!

Odbojkaška legenda izgubila kćer u beogradskom masakru: Obitelj objavila dirljivu poruku

Molimo se za ozlijeđene prijatelje i nastavnicu. Koliko smo nijemi od bola za našom stradalom djecom, toliko smo sretni zbog svih koji su uspjeli da se spase, objavila je Nina Borović Kobiljski, supruga bivšeg srpskog odbojkaša
Vidi originalni članak

U srijedu u jutarnjim satima, 13-godišnjak je sa oružjem ušao u Osnovnu školu 'Vladimira Ribnikara' u Beogradu te ubio osmero djece i zaštitara. Pokolj koji je potresao cijelu regiju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prijatelji i obitelji prethodnih dana su ispred škole odavali počast ubijenima. Jecaji, plač i suze dopirali su iz mase koji su se došli oprostiti od stradalih. Među ubijenima bila je i kći nekadašnjeg srpskog odbojkaša, Dragana Kobiljskog.

Kobiljski danas radi u Rumunjskoj, a po primitku vijesti odmah se zaputio u Beograd te je sa suprugom stigao na mjesto zločina. Tamo je napravio nešto što nijedan roditelj ne želi, na mjesto pogibije morao je zalijepiti osmrtnicu djeteta.

Njegova supruga Nina oglasila se na Facebooku dva dana nakon stravičnog ubojstva u kojem su ostali bez kćeri. 

- Hvala puno svima. Beskrajno cijenimo svaku riječ utjehe i podrške, kao tinjanje svjetla u najdubljem mraku. Molimo se za sve naše anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana. Molimo se za ozlijeđene prijatelje i nastavnicu. Koliko smo nijemi od bola za našom stradalom djecom, toliko smo sretni zbog svih koji su uspjeli da se spase. Neka nas Bog čuva od bijesa i gorčine, pruži nam snage i ljubavi, kako bismo ovu bol nekako preživjeli - napisala je neutješna majka na Facebooku i pritom označila svog supruga nakon čega su dobili na stotine komentara sućuti. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lolo-hip 06.05.2023.

    moja najdublja sućut, zaista je u svima nama strašna bol zbog ovih anđela. Ali, ipak mi nije jasno kako netko, pogotovo majka, u trenucima ove najveće boli, može pisati po facebooku???

Komentiraj...
Vidi sve komentare