To je to što me zanima!

Kći turbofolk zvijezde oprostila prevaru tenisaču Džumhuru...

BiH tenisač Damir Džumhur je već neko vrijeme u vezi s Helenom Topalović, no njihov odnos bio je pred prekidom nakon što ju je tenisač prevario. No uspjeli su riješiti sve probleme...
Vidi originalni članak

Damir Džumhur (27)  najbolji je BiH tenisač i već godinama se nalazi u TOP 100. Najbolji plasman u karijeri mu je 30. mjesto iz 2018. godine, ali u posljednje vrijeme mu baš i ne cvjetaju ruže na terenu.

Teniskim fanovima postao je poznatiji po temperamentu i ispadima na terenu, a toliko je potonuo da je pao na 97. mjesto. Ako mu ne cjetaju ruže na poslovnom planu, ne znači da je takva situacija u privatnom životu. A tamo mu itekako ide.

Tenisač je već neko vrijeme u vezi s Helenom Topalović, kćerkom turbo fok zvijezde Milana Topalovića. No i to je Džumhur zamalo uspio upropastiti. Navodno je prevario svoju djevojku i veza je bila u klimavom stanju, ali Helena mu je sve oprostila.

- Helena kaže da se Damir sasvim promijenio u posljednje vrijeme. Počeo je biti tajanstven i često je izlazio iz kuće i ostajao negdje do kasno u noć. Krio je od nje telefon i kada sjede zajedno, okretao ga je naopačke da ne može da se vidi ko ga zove ili od koga mu stiže poruka. Mobilni je sa sobom nosio i u toalet - ispričao je neimenovani izvor za srpske medije. 

Uspjeli su riješiti sve probleme i opet uživaju u vezi. 

Dok mu sada ide super na ljubavnom planu, na teniskom je i dalje u ne baš dobroj situaciji. Uspio se preko kvalifiakcija probiti do glavnog turnira Montpelliera, ali tamo ga je zaustavio Augier-Alliasime.

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Prekrasni 08.02.2020.

    🤣🤣🤣 naručila pizzu i gleda u nju🤦

  • 08.02.2020.

    Ovo rubrika sport? Ovo je rubrika preko drine.ne zanima nas pasaluk i nihove cenzure

  • ucjena 08.02.2020.

    Đonarka je to samo inscenirala, gdje bi ostavila tako debeli master, a sebe unakazila,

Komentiraj...
Vidi sve komentare