To je to što me zanima!

Keane se obrušio na Engleze: Pa oni su noć prije igrali pikado!

Nisu pokazali nikakvu kvalitetu, ali događa se i to. Nismo tu da bi ih razapeli, ali u sljedećoj utakmici moraju biti bolji. Ovo nije bilo dobro, kazao je legendarni kapetan Man. Uniteda
Vidi originalni članak

Ako niste u petak navečer gledali Englesku protiv SAD-a (0-0), niste ništa propustili. Užasan nogomet tih dviju reprezentacija prokomentirao je i legendarni Roy Keane s posebnim naglaskom na predstavu 'gordog albiona'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Možemo sjediti ovdje cijelu noć i smišljati neke isprike. Ako su profesionalni nogometaš, onda moraš odraditi svoj posao. Igraš u drugačijim uvjetima i različitim sistemima. Oni (op.a., Englezi) su noć prije igrali pikado - rekao je Keane pa nastavio:

- Nisu pokazali nikakvu kvalitetu, ali događa se i to. Nismo tu da bi ih razapeli, ali u sljedećoj utakmici moraju biti bolji. Ovo nije bilo dobro.

SVIĐA MU SE HRVATSKA Olmo biranim riječima o Luki: Modrić je neka druga razina... OTAC I SIN Hrvati iz Kanade: Putovali smo 20 sati da navijamo za 'vatrene'

A kakve su kalkulacije uoči zadnjeg kola grupne faze?  Čak i posljednjeplasirani Wales može proći (ako pobijede Englesku, a druga utakmica završi neriješeno), Amerikanci idu dalje ako ostvare pobjedu protiv Irana, dok će Englezi vjerojatno proći grupu i ako izgube od Walesa, ali to si iz više razloga ne bi smjeli dopustiti.

Posljednje kolo grupe B igra se u utorak od 20 sati: Iran-SAD i Wales-Engleska.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Roko Ukić 26.11.2022.

    Kako je ljut kao da su mu ženu gađali.

  • mqxi 26.11.2022.

    izgleda kao namještena kao da nisu htjeli igrat na pobjedu

  • jebač tvoje majke 26.11.2022.

    kaj su trebali igrati, trešeta?

Komentiraj...
Vidi sve komentare