To je to što me zanima!

Uh, ovo mora boljeti! Dokrajčio je borca 'Jerichovim zidinama'

Iako je većina poteza u kečerskom ringu zapravo samo dobra (ili loša) gluma, ima i onih koji izvedeni bez dogovora i u pravom ringu mogu biti poprilično bolni. Takav jedan je i završni potez "Walls of Jericho"
Vidi originalni članak

Ken Shamrock, Ronda Rousey, Cain Velasquez iz oktogona među kečere, Brock Lesnar, CM Punk, Dave "Batista" Bautista iz kečerskog ringa u kavez slobodne borbe. Više su se puta događale 'izmjene' na relaciji WWE-UFC, ali rijetko koji potez u stilu kečera dobro dođe u oktogonu.

Naravno, mnogo kečerskih udaraca stvar su dobre glume, ali neki od njih mogu biti opasni izvedu li se na pravi način. Teško su izvedivi ako vam protivnik ne dopusti takvo nešto, ali ako stvarno dođete u poziciju da tako nešto napravite, to može biti izrazito bolno. Dobro to zna Aaron Jones koji je završio u "Boston crab" zahvatu odnosno, "završnom potezu" Chrisa Jericha, a oni koji su možda koji put pogledali kečersku predstavu sigurno su vidjeli potez "Walls of Jericho". 

- Vidite da "Walls of Jericho" stvarno djeluje - slavodobitno je na svom Twitter profilu svojevremeno napisao kečer Chris Jericho.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mrTrobec 28.10.2019.

    Jerihonskim zidom,po gradu Jerihonu.

  • tkopajti 28.10.2019.

    I ovo je sport ?????

  • Crash_1 28.10.2019.

    Inace ovo zovu Boston Crab :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare