To je to što me zanima!

Keegan hoće Modrića, a Luka bi radije u Barcelonu

Nastavlja se 'sapunica' oko mogućeg transfera hrvatskog reprezentativca, a umjesto Arsenala i Chelseaja u prvi plan izbili su Newcastle i Barca
Vidi originalni članak

Novi trener Newcastle Uniteda Kevin Keegan brzo je detektirao najveću slabost svoje nove momčadi - 'svrake' jednostavno nemaju kvalitetnog igrača u veznom redu, a Keegan rješenje problema vidi u kupnji Dinamova kapetana Luke Modrića, piše engleski dnevni list The Sun.
Englezi vrijednost hrvatskog reprezentativca procjenjuju na 20 milijuna eura, a interes je navodno pokazao i Portsmouth Nike Kranjčara.
Istodobno, španjolski list El Mundo Deportivo objavio je da Luka Modrić isključivo želi igrati za Barcelonu te je od Dinamove uprave zatražio da zanemare ponude ostalih klubova.
- Igrati za Barcelonu moj je veliki san i učinio bih gotovo sve da zaigram na Nou Campu. Činjenica da me prate Barcini skauti ispunjava me ponosom - rekao je Modrić.
Sljedeća runda pregovora između predsjednika katalonoskoga kluba Joana Laporte i braće Mamić očekuje se sljedeći tjedan na Uefinu kongresu u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • crouch 24.01.2008.

    ajde vise modricu u inozemstvo bilo gdje sit sam vise te trakavice oko tvog vise milijunskog transfera . ko tu koga vise jebe ili tebe jebe mamic ! ako toliko vrijedi koliko se prica podji vise pa se dokazi u bijelom svijetu . lako je igrati hnl !

  • marban 24.01.2008.

    previše je on napuhan, spusttite se na zemlju, di je on za Barcelonu

  • user_20742 24.01.2008.

    nek ode u \"barcelonu s istoka\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare