To je to što me zanima!

Kek: 'Dinamo je Dinamo, ali ja ne želim raditi Savezu iza leđa'

Nakon što je Igor Jovićević napustio Dinamo, a na njegovo mjesto došao Zoran Mamić, ne stišavaju se stvari o Kekovom preuzimanju zagrebačkog kluba. No, on kaže da prvo treba riješiti stvari sa Savezom
Vidi originalni članak

Kako sam? Pa, cirkus! Trenutačno sam u Sloveniji, pa kad se probila informacija o mom možebitnom preuzimanju Dinama, puno je pitanja, a malo odgovora. Eto, zato sam kazao da je cirkus, javio se za Sportske novosti iz Slovenije Matjaž Kek (58), prvi favorit za klupu Dinama u sljedećoj sezoni.

DINAMO POTVRDIO 'Da, pregovaramo s Kekom! A igrat ćemo Europu na Rujevici ako Uefa ne da na Maksimiru'

Vremena za odugovlačenje nema jer nova sezona počinje ubrzo. A i njemu je, ako želi preuzeti Dinamo, kao i klubu, u interesu da se što prije upozna sa svlačionicom i krene u pripreme za nove izazove. No, prvo treba obaviti razgovor s ljudima iz tamošnjeg nogometnog saveza.

- S njima ću razgovarati i danas ili sutra. Meni je to bila prva stvar koju sam htio napraviti. To sam kazao i ljudima u Dinamu. Sve je u redu, možemo o svemu pričati, ali prvo moram popričati s ljudima u Savezu. Dinamo je Dinamo, tu uopće ništa ne moramo diskutirati, ali mene ugovor još uvijek veže s reprezentacijom moje zemlje. To je stvar koja se mora riješiti - jasan je izbornik slovenske reprezentacije.

SUSJEDI JASNI Slovenski savez: 'Nadamo se da će Kek ostati u reprezentaciji'

Ako se stvari riješe na obje strane, onda bi nakon Zorana Mamića mogli imati i novo ime na klupi Dinama. I to kakvo.

- Da, definitivno sve želim napraviti maksimalno profesionalno i korektno, kako dolikuje. Meni isto ne bi bilo drago da mi netko nešto radi iz leđa, a da me ne kontaktira. Zbog toga ću vam kazati ovako: dok ne odradim sve razgovore sa Savezom, što je jedino korektno i ljudski, neću komentirati priču oko mog mogućeg preuzimanja Dinama. Tako stoje stvari - zaključio je Kek za Sportske novosti.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • drašek o7 10.07.2020.

    Bježi,gospod Matjaž,bježi čim dalje od kriminalaca...dok Dinamo bude taoc brače ljubitelja četnika,i bjegunac od zakona,možeš samo stradati..ne treba ti to...

  • Mladen Jukica 10.07.2020.

    Kek bježi od Dinama.

  • POTPEC 10.07.2020.

    Odličan je trener i čovik. Samo čisto sumnjam da će nešto kvalitetno odraditi u Dinamu. Svi znamo kako i ko odlučuje u Dinamu, a Keku će to nakon pola godine dozlogrditi i eto novih problema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare