To je to što me zanima!

Kek: Hrvati su nas deklasirali, mogli smo i puno teže stradati

Nismo ni u jednom trenutku bili ozbiljan protivnik. Nije to realna slika Slovenije, domaći su se rastrčali u ovom ambijentu i mogli smo i teže stradati, rekao je bivši trener Rijeke
Vidi originalni članak

Hrvatska je na Poljudu slavila protiv Slovenije s 3-0 i zasjela na vrh kvalifikacijske skupine za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022.  Matjaž Kek zaustavio je 'vatrene' u Stožicama ranije ove godine, no danas nije imao baš nikakve šanse protiv razigrane i raspoložene hrvatske reprezentacije, kakvu dugo nismo vidjeli.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čestitam Hrvatskoj, ovo je bilo više nego zasluženo. Još smo i dobro prošli. Deklasirani smo u veličanstvenoj atmosferu, nismo ni u jednom trenutku bili ozbiljan protivnik. Nije to realna slika Slovenije, domaći su se rastrčali u ovom ambijentu i mogli smo i teže stradati. Hrvati imaju i individualnu i momčadsku kvalitetu - zaključio je Kek.

'Zmajčeki' danas nisu pokazali ni djelić igre kojom su nam uzeli sva tri boda u Stožicama. Nakon te pobjede sve im je krenulo nizvodno.

- Moramo najprije razmišljati o našoj igri, našem pristupu. Vidjelo se danas tko je prvi favorit i najbolja momčad ove grupe. Bilo je u jednu ruku lijepo biti u ovom ambijentu, ali i teško. Tako je to u nogometu, moraš reći da ovo stvarno nije lijepo. Ova je pobjeda visoka, ali mogla je biti još i viša.

Istina, mogla je biti i veća da nije bilo Jana Oblaka kojeg je jedan novinar pitao kada je posljednji put primio tri gola. 

- Stvarno se ne sjećam kada sam primio tri gola. Hrvatska je zasluženo zabila tri gola. Nadam se da ću sljedeći put biti bolji - rekao je golman Atletica koji je zadnji put primio tri ili više golova prije godinu dana od Bayerna u Ligi prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Svetac_1_1 08.09.2021.

    Konačno su budale skužile da se utakmica ozbiljno igra do zadnje sekunde.

  • Šaptač Budalama 08.09.2021.

    Rekao sam neki dan da svi samo Dalića kritiziraju ali NE IGRA Dalić, pitanje je samo voljnog momenta igrača, protiv Rusa i Slovaka su bili anemična hrpa ničega i zato nisu 2 prave šanse u 2 tekme napravili. Dobro par novih igrača ali ta razina, klasa igrača je tu negdje, koga god staviš više manje su podjednaki a i sustav nije bitan kada si agresivan, borben i kada imaš želju za pobjedom, letiš po terenu, dokaz tome su često za 2 klase slabije ekipe iz lige petice koje pobijede ove sa vrha. Bez borbe,žara,agresije nema pobjede niti nad Maltom a imamo klasu da možemo Španjolsku,Njemačku pobijediti sa najboljim sastavom ako damo 100%

  • brane456 08.09.2021.

    protiv rusije biti će dovolno i nerješeno za prvu poziciju,živi bili pa vidili

Komentiraj...
Vidi sve komentare