Obavijesti

Sport

Komentari 16

Kek: Hrvati su nas deklasirali, mogli smo i puno teže stradati

Kek: Hrvati su nas deklasirali, mogli smo i puno teže stradati

Nismo ni u jednom trenutku bili ozbiljan protivnik. Nije to realna slika Slovenije, domaći su se rastrčali u ovom ambijentu i mogli smo i teže stradati, rekao je bivši trener Rijeke

VIDEO

Hrvatska je na Poljudu slavila protiv Slovenije s 3-0 i zasjela na vrh kvalifikacijske skupine za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022.  Matjaž Kek zaustavio je 'vatrene' u Stožicama ranije ove godine, no danas nije imao baš nikakve šanse protiv razigrane i raspoložene hrvatske reprezentacije, kakvu dugo nismo vidjeli.

Pokretanje videa...

Hrvatska - Slovenija 3-0 01:03

- Čestitam Hrvatskoj, ovo je bilo više nego zasluženo. Još smo i dobro prošli. Deklasirani smo u veličanstvenoj atmosferu, nismo ni u jednom trenutku bili ozbiljan protivnik. Nije to realna slika Slovenije, domaći su se rastrčali u ovom ambijentu i mogli smo i teže stradati. Hrvati imaju i individualnu i momčadsku kvalitetu - zaključio je Kek.

Split:  Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovenija

'Zmajčeki' danas nisu pokazali ni djelić igre kojom su nam uzeli sva tri boda u Stožicama. Nakon te pobjede sve im je krenulo nizvodno.

- Moramo najprije razmišljati o našoj igri, našem pristupu. Vidjelo se danas tko je prvi favorit i najbolja momčad ove grupe. Bilo je u jednu ruku lijepo biti u ovom ambijentu, ali i teško. Tako je to u nogometu, moraš reći da ovo stvarno nije lijepo. Ova je pobjeda visoka, ali mogla je biti još i viša.

Istina, mogla je biti i veća da nije bilo Jana Oblaka kojeg je jedan novinar pitao kada je posljednji put primio tri gola. 

- Stvarno se ne sjećam kada sam primio tri gola. Hrvatska je zasluženo zabila tri gola. Nadam se da ću sljedeći put biti bolji - rekao je golman Atletica koji je zadnji put primio tri ili više golova prije godinu dana od Bayerna u Ligi prvaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića