To je to što me zanima!

Kek: Hrvatska? Ne budemo li hrabri, mogla bi nas pregaziti

Na Hrvatsku možete gledati na dva načina; ako ćete se uplašiti, bit će vam jako teško. Ali ako budete optimistični i imate samopouzdanja, onda će to biti najlakša utakmica, kaže izbornik Slovenije
Vidi originalni članak

Golom Lovrića s bijele točke Slovenija je u Ljubljani teško osvojila tri boda protiv Malte. Slovenci su sada na sedam bodova i s tim kapitalom u utorak će gostovati na Poljudu (20:45) kod Hrvatske.

- Najvažnije se dogodilo, pobijedili smo. Bili smo jako nervozni uoči utakmice. Mogli smo je riješiti i prije, ali sve ćemo zaboraviti osim tri boda - rekao je Matjaž Kek, izbornik Slovenije.

IPAK I TREĆA BEZ LUKE Dalić za 24sata: Ni Modrić ni Budimir ne dolaze nam u Split PRIČA 'PEKARA' IVUŠIĆA Junak 'vatrenih' bio je u Interu. Zbog obrana mu prijetili: Što bih trebao, ispričati se i puštati?

- Teško je i gledati kada se mučimo. Malta je pokazala opet da se zna braniti. Dosta igrača nije na pravoj fizičkoj razini.

Kek nije previše zadovoljan igrom i izgledom svoje momčadi, a sada slijedi, kako je nazvao, najteži izazov za njegovu momčad.

- Na Hrvatsku možete gledati na dva načina; ako ćete se uplašiti, bit će vam jako teško. Ali ako budete optimistični i imate samopouzdanja, onda će to biti najlakša utakmica. Hrvatska je jasan favorit, ali siguran sam da ćemo bolje izgledati u Splitu - rekao je Kek čija je momčad u ožujku zaskočila i pobijedila svjetske viceprvake 1-0.

- Siguran sam da nas Hrvatska neće podcijeniti. Bit će motivirana jer zna što joj se dogodilo u Stožicama. Vidjet ćemo, trebamo biti hrabri i ništa drugo. U protivnom Hrvati bi nas mogli pregaziti - zanimljivo je završio bivši trener Rijeke.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • sitnozubi 06.09.2021.

    ko plitki potok...neš mi nogometa samo bunker  2, 3 razlike i sa ovom najlošijom Hrvatskom pod ovim cincarom ikad

  • 05.09.2021.

    Nece to biti laka utakmica,mi imamo već duže vrijeme problema a oni će igrati tvrdo i agresivno na loptu a kad tako netko igra protiv nas, tada mi imamo poteškoća.

  • nomistakes 05.09.2021.

    saće fjumani za deželu navijati 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare