To je to što me zanima!

Kek: Na Poljudu nismo favoriti, želimo samo igrati punog srca

Znamo što nas čeka na Poljudu. U prvoj, drugoj utakmici koju sam odigrao na Poljudu sam imao malo treme, ali sada sam naviknuo igrati protiv njih, rekao je uoči utakmice Franko Andrijašević
Vidi originalni članak

Nogometaši Rijeke u subotu gostuju kod Hajduka, bit će to najteži ispit za igrače vodeće momčadi od početka proljetnog dijela sezone. 

- Gostovanja Rijeke na Poljudu su uvijek izuzetno teška pa tako će biti i ovo koje nas čeka. Mi smo svjesni da nas čeka prava nogometna atmosfera. Zadovoljni smo i sretni da smo potaknuli veliki interes sa strane naših navijača i hvala svima koji će potegnuti do Splita. Hajduk je Hajduk, bez obzira na situaciju na tabeli. Prestiž, motiv, izazov - razmišljamo kako se s pozitivnim rezultatom vratiti u Rijeku - rekao je Matjaž Kek na konferenciji za medije.

- Razmišljamo prije svega kako kvalitetno odigrati. Ambijent će biti pravi, ovo je izazov za svakog pravog nogometaša. Respektiramo protivnika, ali razmišljamo o sebi.

- Svi govore da smo favoriti, ali malo je ekipa koje se na Poljudu mogu smatrati favoritima. Mi ni ne razmišljamo u tom smjeru, razmišljamo samo kako kvalitetno odigrati.

- Imamo problema, falit će nam igrači koji su suspendirani, ali imam puno povjerenje u svakog tko će umjesto njih istrčati. Želimo samo da istrče na Poljud punog srca za Rijeku i da se tako postave, hrabro, agresivno i onda će i rezultat doći. Vidite što se sve u nogometu dešava, golovi se daju od 105. do 116. minute - griješe jedni, griješe drugi. Igrači imaju iza sebe trenera koji će iza njih stati što god da se dogodi - završio je Kek.

- Znamo što nas čeka na Poljudu. Moramo se koncentrirati na sebe i ići na pobjedu kao i u svakoj utakmici. Prije ovakvih derbija u Hajduku se gleda zadnja utakmica. Oni su je izgubili i zato nije euforija. Oni znaju tko dolazi i dat će sve od sebe. Nadam se da ako budemo pravi, a nema razloga da ne budemo, da ćemo na kraju izaći kao pobjednici - rekao je Franko Andrijašević i dodao:

- U prvoj, drugoj utakmici koju sam odigrao na Poljudu sam imao malo treme, ali sada sam naviknuo igrati protiv njih.

Rijeka i Hajduk odigrali su ukupno 143 utakmice, Rijeka je slavila 40 puta, Hajduk 55, 48 utakmica je završilo remijem. Riječani u utakmicu ulaze s vodeće pozicije, dok je Hajduk treći. Između njih je 20 bodova razlike.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • POTPEC 10.03.2017.

    U pravu ste. Rijeka je igrački bolja momčad i bolje stoji na terenu. Ali sve je moguće, lopta je okrugla. Nek bude poštena i kvalitetna utakmica, a suđenje kvalitetno i bez repova pa nek pobjedi bolji ili sretniji. Nadam se pobjedi svog HAJDUKA.

  • tko nije lud nije normalan 10.03.2017.

    Mi smo u toj poziciji da bi nam trenutno bod bio velik kao kuća.Neka sve prođe u fer i korektnoj igri,Rijeka je objektivno bolja,i neka suđenje bude kako treba tj pošteno,pa kako bude,bude.

  • 10.03.2017.

    hajduk je loš i ako bude remi to mu je ko pobjeda...treba početi s regionalnom ligom

Komentiraj...
Vidi sve komentare