To je to što me zanima!

Kek: Nema krize, tu su Anas i Andrej da nas povuku naprijed

Crna serija: Rijeka je bez pobjede u zadnje tri utakmice, a danas od 19 sati na Kantridu im stiže opasna Lokomotiva. Kek uvjerava da ekipa nije ni u kakvoj krizi
Vidi originalni članak

Čeka nas vrlo zahtjevna utakmica, Lokomotiva je jaka na terenu, ali i na klupi. Uvijek je posebno inspirirana na Kantridi, najavio je Matjaž Kek današnji (19 sati) sraz s "lokosima".

I dalje je u Rijeci tema broj jedan poraz od Feyenoorda.

- Unatoč porazu, mislim da je to bila naša najbolja utakmica u gostima u Europi u ove dvije sezone. Samo da nije bilo lošeg ulaska... Ne smije nam se događati takav pad koncentracije, jednostavno smo prespavali prvih 20 minuta i nadam se da više nećemo imati takve "crne rupe" - kaže Kek.

Riječani su u drugom poluvremenu u Rotterdamu propustili nekoliko sjajnih prilika, nije uspio zabiti ni ove sezone fantastični Andrej Kramarić.

- Eto vidite, i njemu se to može dogoditi. Nema veze, divim se tom dečku jer se tako mladom igraču nije lako nositi s pričom o takvim velikanima i tolikim milijunima - rekao je Slovenac s riječke klupe i nastavio:

- Oduševljava me Anas Sharbini! Protiv Feyenoorda je na njemu trebao biti penal, ali vratit će mu se to. U kombinaciji s Kramarićem on bi trebao vući Rijeku naprijed.

Riječani su tri utakmice bez pobjede u HNL-u i Europi.

- Nema krize igre, u svim utakmicama smo dobro izgledali. Postoji samo mala kriza rezultata, ali i to će biti brzo prekinuto - uvjeren je Kek.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • lega44 09.11.2014.

    Ne znam do sada sam mislio da je Kek samostalan, do jučer je Sharbini bio problem, što je sam Kek objašnjavao, očito je obavljen neki ugodan razgovor u 4 oka, da je sada nezamjenjljiv i da ga Kek toliko hvali a opet ga promjeni protiv Feynorda iako jedna od rijetko dobrih njegovih igara van Rijeke a još jučer ga je puštao da ode u daleki Tajlnad i onda puno bolji Kvržiš puši. Šteta talenta kojim mu je bog dao, mogao je biti svjetski igrać, ovako samo prosjećan sa ponekim bljeskom,a za neuporedivo manje prekršaje i iskrivljeno ponašanje, drugi se brišu, prekriže a on može što god želi, prešučuje se i gleda kroz prste i to svi znaju! I dovljno da na svakoj trećoj utakmici ukliže, brdo pohvala a drugi trče i pišaju krv!

  • ibracadabra09 09.11.2014.

    1 poraz 2 remija i to je kao neka kriza? Pa svatko ima pravo na kiks. Rijeka kao klub napreduje i većim koracima nego li je to itko očekivao. Naprijed Rijeko. Daj Bože da imamo više predstavnika u Europi koji će se borit a ne sramotit nebitno o kojem našem klubu se radi.

  • bbbdado 09.11.2014.

    Ekipa je srčana , borbena , Lokomotiva nosi bod

Komentiraj...
Vidi sve komentare