To je to što me zanima!

Kek: Ovo danas nije bilo dobro; Tokić: Sreća nas je pomazila...

Još jednom čestitke Lokomotivi, igrali su angažirano, borili su se, dobivali duele i na kraju ih je nogomet nagradio, rekao je Matjaž Kek nakon prvog poraza poslije 14 i pol mjeseci
Vidi originalni članak

Čestitke Lokomotivi na zasluženoj pobjedi. Sigurno da, kad 90 minuta ne stvoriš šanse, onda ti se uvijek može dogoditi to što se nama dogodilo u zadnjoj minuti, rekao je trener Rijeke Matjaž Kek nakon prvog poraza u MAXtv Prvoj ligi poslije 411 dana.

- Ništa, čeka nas sljedeća utakmica, ali to što je bilo danas s naše strane nije bilo dobro. Još jednom čestitke Lokomotivi, igrali su angažirano, borili su se, dobivali duele i na kraju ih je nogomet nagradio - dodao je trener vodeće momčadi HNL-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mariju Tokiću tako je pošlo za rukom ono što nije Cici Kranjčaru, Marijanu Pušniku, Ivajlu Petevu, Joanu Carrillu, ali i svim drugim trenerima naših prvoligaša.

- Čestitam svojim igračima na pravoj muškoj utakmici. Možda bi neriješeno bio realan rezultat, ali sreća nas je pomazila na kraju i došli smo do pobjede. Rijeka je prava momčad, igra sjajan nogomet i mislim da ni kao igrač, ni sada kao trener nisam igrao protiv bolje momčadi - kazao je trener lokosa poslije utakmice i otkrio tajnu uspjeha:

- Znali smo da ne možemo parirati Rijeci, ali stali smo u jedan kompaktan blok, puštali Žutu da ima loptu i to je funkcioniralo.

 
 
Idi na 24sata

Komentari 28

  • lazarat 07.05.2017.

    Jel to ta ekipa koja ce na jesen jurišat Ligom prvaka ?..

  • 07.05.2017.

    "Smiješni su bili, smiješni su sada i smiješni će ostati." - Dejan Radonjić o Rijeci.

  • Feeen 07.05.2017.

    Dabog da sve izgubili!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare