To je to što me zanima!

Kek: Ovu smo povijesnu pobjedu potpuno zaslužili

Utakmica je odlučena i to na psihološkom planu. Moglo se vidjeti da su obje reprezentacije željele tri boda, rekao je slovenski izbornik Matjaž Kek
Vidi originalni članak

Slovenska nogometna reprezentacija pobjedom 1-0 protiv Alžira zatvorila je prvo kolo skupine C Svjetskoga prvenstva. Također, uz remi Engleza i SAD-a preuzela vrh ljestvice. Pobjeda Slovenije ispisana je u 79. minuti golom Korena, ali i pogreškom golmana suparničke momčadi. Faouzi Chaouchi propustio je tom prilikom ukrotiti ne odveć jak udarac slovenskoga kapetana.
- Utakmicu smo počeli dobro organizirani i rekao bih da smo mi u prvom poluvremenu bili bolja momčad. U nastavku se u našim redovima osjetio umor. Golman? Nemam zamjerke. Pogreške se događaju, a na ovakvoj razini odmah i kažnjavaju. Protiv Engleske će nam biti još teže, u usporedbi s njima mi smo maleni - mišljenja je alžirski izbornik Rabah Saadane.
Izbornik slovenske reprezentacije Matjaž Kek objasnio je viđeno:
- Utakmica je odlučena na psihološkom planu. Moglo se vidjeti da su obje reprezentacije željele tri boda. Mislim da smo mi pritom bili bolji i zasluženo pobijedili.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 1Broj 13.06.2010.

    da zaista cudno......drugorazredni prolaze a mi, naši, vatreni, ne mogu proci......pa kako to?...............sva sreca pa su tamo nasi juzni slaveni koji su drugorazredni ali su tamo i imamo za koga navijati........bravo slovenci................jbg izgleda da ce srbi izgubiti , steta...............ajmo nasiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  • ducy18vk 13.06.2010.

    slazem se..drugorazredni nogomet...nemogu vjerovati da takve momcadi prolaze a nema nas i rusa ...

  • tommot 13.06.2010.

    hrvat20. ko ti brani???

Komentiraj...
Vidi sve komentare