To je to što me zanima!

Kek ponovno srušio "modre": Mogli smo im zabiti još golova

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Malo smo pali, to se vidjelo u drugom dijelu. Ipak su pripreme bile teške, ali izdržali smo protiv Dinama, rekao je trener Rijeke Matjaž Kek, nakon slavlja u Superkupu...
Vidi originalni članak

Čestitke igračima i hvala publici na lijepom ugođaju na ulasku u novu sezonu, rekao je trener Rijeke, Matjaž Kek , nakon pobjede protiv Dinama u Superkupu (2-1).

- Malo smo pali, to se vidjelo u drugom dijelu. Ipak su pripreme bile teške, ali izdržali smo protiv Dinama. Mogli smo dati i još koji gol. Dinamu želim prolazak u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Nas čeka teška utakmica protiv Ferencvaroša - dodao je Kek.

Rijeka je odigrala sjajnu utakmicu , pogotovo u prvom poluvremenu u kojem su mogli "masakrirati" Dinamo. Krstanović je imao barem dva zicera. Već u 11. minuti zabio je Samardžić za slavlje na Kantridi. Dinamo uzvraća preko svog stoperskog pojačanja, Sigalija pred kraj prvog dijela.

U drugom je Moises utišao "modre" golom nakon sjajne akcije Rijeke. Prvi je ovo Superkup za Rijeku u njezinoj povijesti.

- Ovo je novi početak. Opet smo u sjajnoj atmosferi osvojili trofej - rekao je Matej Mitrović , stoper Rijeke, te prokomentirao petominutnu prezentaciju nove Kantride, stadiona koji bi trebao biti gotov 2016.

- Čeka nas pravi stadion, svi jedva čekamo da bude gotov.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • Milili 13.07.2014.

    Forza Fiume!

  • dida123 13.07.2014.

    Trener bez temperamenta i samokritičnosti loš je trener. Igru čine mnogi detalji koje treba izdrilati do perfekcije. Ovo je svjetsko prvenstvo moralo otvoriti oči mnogima što je suvremeni nogomet. Za Dinamo nema bojazni, ne živi se od jedne utakmice. Idemo hrabro dalje i bolje!

  • dan33 13.07.2014.

    ma mozes ti imat super igrace ali najbitniji ti je iskusan trener s autoritetom. Kakav Zoran Mamić, Niko Kovač, Igor Stimac ... Ciru svi sprdaju ali frajer u svlacionici skine s ruke rolex, baci ga na pod i zgazi ga s nogom i drekne HOCU DA IH OVAKO ZGAZITE ( naravno da je rolex bio s placa )

Komentiraj...
Vidi sve komentare