To je to što me zanima!

Kek priprema zamku za Grke: Kvržić će glumiti Ristovskog?!

Zoran Kvržić, kao tajni adut Matjaža Keka u borbi za Ligu prvaka protiv Olympiacosa, trebao bi što češće nadirati iz drugog plana te tako i na desnoj strani glumiti Stefana Ristovskog
Vidi originalni članak

Rijeka je spremna za uzvratni dvoboj playoff-faze Lige prvaka, večeras na Rujevicu (20:45, Arena Sport 3) stiže Olympiacos. Hrvatski prvak i dalje ima vrlo aktivan rezultat, u Rijeci svi vjeruju kako je Rujevica spremna za veliko iznenađenje i kako momčad Matjaža Keka može dohvatiti povijesan nastup u Ligi prvaka.

Slovenski trener već se danima premišlja oko početnog sastava, no čini se kako kod Keka neće biti velikih iznenađenja. Rijeka će igrati na sigurno i od prve minute krenuti s najjačim karikama. A na desnom beku trebao bi zaigrati - Zoran Kvržić. Matjaž Kek nezadovoljan je dosadašnjim nastupima, ali i igračkom formom klasičnog beka Ivana Martića pa se za tu poziciju dvoumi između Roberta Punčeca i Zorana Kvržića.

Roberto Punčec u toj bi konstelaciji snaga bio puno defenzivnija opcija (riječ je o igraču koji je u karijeri igrao stopera ili zadnjeg veznog), dok bi taktička postavka s Kvržićem odmah naznačila kako ćemo na Rujevici gledati napadački orijentiranu Rijeku, momčad koja od prve minute ide na sve ili ništa. Zanimljivo, ni Punčec niti Kvržić nisu se kroz karijeru naigrali desnog beka.

Zoran Kvržić vjerojatno i nikada u karijeri nije igrao na toj poziciji, a sada bi ga mogli čekati opasni dvoboji s krilnim igračima grčkog prvaka. Ipak, Kvržić bi mogao biti vrlo opasan iz drugog plana i na taj način po desnom beku i glumiti Ristovskog. Preostale karike hrvatskog prvaka sasvim su jasne; Marko Vešović opet će se prebaciti na lijevog beka, dok će veznom linijom ordinirati Mate Maleš, Filip Bradarić i Josip Mišić. Na gol će opet Simon Sluga.

  • RIJEKA (4-2-3-1): Sluga - Kvržić, Elez, Župarić, Vešović - Maleš, Bradarić - Heber, Mišić, Gorgon - Gavranović
Idi na 24sata

Komentari 7

  • dinamouhercu 22.08.2017.

    Kvržić stvarno glumi Ristovskog...nema ni jednog ni drugog

  • 22.08.2017.

    idemo Rijeka ...sretno večeras....samo hrabro da igramo..

  • tmendas 22.08.2017.

    Ajmoooo Rijeka!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare