To je to što me zanima!

Kelavi i Vrdoljaku prijave u HNS-u za vrijeđanje Splita

J.bi se, j.bi Splite, Dinamo šampion, zapjevali su nakon utakmice protiv Slaven Belupa BBB-i, ali i nekolicina igrača Dinama. Pjevao je i Vrbanović
Vidi originalni članak

Kamera je u izravnom prijenosu slavlja Dinamovih igrača nakon pobjede protiv Slaven Belupa pratila modri autobus. Mikrofon je bio u rukama Ivice Vrdoljaka u trenutku kada su navijači zapjevali "J.bi se, j.bi Splite...". Do njega je stajao Ivan Kelava i obojica su se istoga trenutka priključili vrijeđanju grada iz kojeg dolazi najveći rival. Euforiju je lako shvatiti, ali granice bi ipak trebale postojati.
- Vrdoljak i Kelava doista su se ponijeli nesportski i neprimjereno, ipak je taj prijenos gledala cijela Hrvatska - rekao je povjerenik Prve HNL Josip Brezni za Index.hr. Najavio je da će protiv njih dvojice biti pokrenut stegovni postupak i vjerojatno će se suočiti s novčanom kaznom. Brezni tvrdi kako su zasad "na tapeti" jedino Vrdoljak i Kelava, iako neke snimke pokazuju da je istu pjesmu na sav glas pjevao i Dejan Lovren. Odmah do njega u glas je pjevao i direktor Damir Vrbanović, čovjek koji bi trebao biti zadužen za rješavanje sličnih problema koje klubu nakaleme igrači ili navijači. Ovoga puta i njega je ponijela euforija, toliko da je zapjevao unatoč kamerama.
- Ako netko od službenih osoba prijavi još nekoga, možda se nešto još i promijeni. Zasad smo utvrdili da su pjevali samo Kelava i Vrdoljak - kaže Brezni.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • debeliXXL 19.05.2009.

    JEBI SE JEBI SPLITE,DINAMO ŠAMPION

  • 11 BILI 19.05.2009.

    Uz konjine kelavu,markurcica,vrdoljaka za oko su mi zapela najvise ova dva opiturana purgera....jesu li to i oni pivali tu pismicu? a kad se njima u splitu malo huhuhuhuhu onda slijedi novcana kazna. igraci dinama su sve te svoje pridoslice sa hrvatskim putovnicama naucili tako da mrze sve ispod velebita. ako i jedan od njih obuce dres hrvatske na sebe ja pristajem navijat za hrvatsku i navijacu za srbiju.

  • MpH 19.05.2009.

    Ne kužite poantu... vrijeđanju nije mjesto na terenu nego na tribini! ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare