To je to što me zanima!

Kevin Durant ima korona virus: 'Budite oprezni i čuvajte se!'

Potvrđeno je kako su nakon Goberta i Mitchella iz Utah Jazza te Wooda iz Pistonsa na korona virus pozitivna i četvorica igrača Brooklyn Netsa, a među njima je i jedan od najboljih svjetskih košarkaša Kevin Durant (31)
Vidi originalni članak

Kako vrijeme prolazi, korona virus se sve više širi NBA ligom. Najnoviji zaraženi je košarkaš Brooklyn Netsa Kevin Durant (31) koji će se nakon borbe s ozljedom morati boriti i s oporavkom od virusa.

- Svi budite oprezni i pazite na sebe - rekao je za Athletic jedan od ponajboljih svjetskih košarkaša nakon što je otkriveno kako je zaražen korona virusom pa dodao:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Proći ćemo kroz ovo. 

Sve je na Twitter profilu objavio NBA Insider Shams Charania, a košarkaš Netsa nije imao simptome virusa. Podsjetimo, Kevin Durant se ove sezone pridružio Netsima, ali je cijelu sezonu prosjedio pokraj suigrača jer još od prošle godine vuče ozljedu Ahilove tetive. 

Tako će morati u još jedan oporavak, a košarka se u najjačoj ligi svijeta neće igrati još neko vrijeme. Samo je u svlačionici Netsa virus zahvatio četiri osobe, u Jazzu dvije, u Detroitu jednu, a to je izgleda, tek početak...

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 18.03.2020.

    Rekla bi mama malog Kevina u Sam u kuci: "KEVINNNN!!!"

  • 17.03.2020.

    I sad kao Kevin ne pere ruke ili nema imunitet?! To hoćeš li se zaraziti ovisi o čistoj sreći, dokaz tomu su sportaši.

  • domagoj264 17.03.2020.

    Hmm neki govore ameri imaju cjepivo ,bogati imaju cjepivo a onda ovake vjesti 🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare