To je to što me zanima!

Keylor Navas sljedećih šest godina golman Real Madrida

Ono o čemu se tjednima nakon završetka Svjetskog prvenstva naklapalo u nedjelju je dobilo i svoju službenu potvrdu. Kostarikansko čudo od golmana odlazi u Real...
Vidi originalni članak

Real Madrid dovršio je transfer jednog od najboljih golmana proteklog Svjetskog prvenstva u Brazilu. Na Santiago Bernabéu dolazi Kostarikanac Keylor Navas, potvrdio je klub na svojim službenim stranicama.

- Real i Levante postigli su dogovor oko prelaska igrača Keylora Navasa koji će ostati vezan uz klub tijekom šest sljedećih sezona - spominju iz "kraljevskog kluba" u priopćenju za javnost.

Navas je bio najbolji pojedinac kostarikanske reprezentacije koja je bila senzacija brazilskog Mudnijala prošavši dalje kroz "skupinu smrti" s Urugvajom, Engleskom i Italijom. U osmini finala izbacili su i Grčku nakon penala, da bi ih u četvrtfinalu zaustavila Nizozemska.

Navas je bio član Levantea protekle dvije sezone, a čelnici kluba mogu biti iznimno zadovoljni jer su ga iz Albacetea doveli za samo 150.000 eura, a sada će ga prodati za oko 10 milijuna.

Predstavaljanje novog golmana bijelih bit će u utorak, 5. kolovoza u 13 sati u utrobi stadiona, nakon što obavi liječnički pregled.

Kako je već uobičajeno pri predstavljanju novih igrača, prije toga 27-godišnjak pozirat će na travnjaku Santiago Bernabéua, pozdraviti navijače i pozirati novinarima u novom dresu.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • strmi007 04.08.2014.

    Odličan posao Reala!Hala Madrid <3

  • 04.08.2014.

    Nit Navas,nit Casillas,nit Lopez zajedno na golu nemogu zaustavit Barcu !

  • AnteG 03.08.2014.

    odličan golman, ali šteta što će godine provesti kao rezerva!

Komentiraj...
Vidi sve komentare