Obavijesti

Sport

Komentari 55

Keylor Navas sljedećih šest godina golman Real Madrida

Ono o čemu se tjednima nakon završetka Svjetskog prvenstva naklapalo u nedjelju je dobilo i svoju službenu potvrdu. Kostarikansko čudo od golmana odlazi u Real...

VIDEO

Real Madrid dovršio je transfer jednog od najboljih golmana proteklog Svjetskog prvenstva u Brazilu. Na Santiago Bernabéu dolazi Kostarikanac Keylor Navas, potvrdio je klub na svojim službenim stranicama.

- Real i Levante postigli su dogovor oko prelaska igrača Keylora Navasa koji će ostati vezan uz klub tijekom šest sljedećih sezona - spominju iz "kraljevskog kluba" u priopćenju za javnost.

Navas je bio najbolji pojedinac kostarikanske reprezentacije koja je bila senzacija brazilskog Mudnijala prošavši dalje kroz "skupinu smrti" s Urugvajom, Engleskom i Italijom. U osmini finala izbacili su i Grčku nakon penala, da bi ih u četvrtfinalu zaustavila Nizozemska.

Navas je bio član Levantea protekle dvije sezone, a čelnici kluba mogu biti iznimno zadovoljni jer su ga iz Albacetea doveli za samo 150.000 eura, a sada će ga prodati za oko 10 milijuna.

Predstavaljanje novog golmana bijelih bit će u utorak, 5. kolovoza u 13 sati u utrobi stadiona, nakon što obavi liječnički pregled.

Kako je već uobičajeno pri predstavljanju novih igrača, prije toga 27-godišnjak pozirat će na travnjaku Santiago Bernabéua, pozdraviti navijače i pozirati novinarima u novom dresu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju