To je to što me zanima!

Khabib dolazi u susjedstvo

Khabib Nurmagomedov umirovio se nakon subotnje pobjede protiv Justina Gaethjea trokutom u drugoj rundi, a penziji će se baviti promocijom sporta. Najavio je dolazak u susjednu nam Srbiju
Vidi originalni članak

Predsjednik Boksačkog saveza Srbije Nenad Borovčanin i Khabib Nurmagomedov dogovorili su posjet Srbiji sad već umirovljenog neporaženog UFC-ovog prvaka lake kategorije.

POGLEDAJTE VIDEO: Khabib pliva uzvodno u rijeci

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Khabib je u subotu navečer pobjedom nad Gaethjeom obranio titulu UFC-a u lakoj kategoriji, ali se ubrzo nakon borbe oprostio i rekao da je obećao majci da se više neće boriti, sada kada je ostao bez oca i svog bivšeg trenera.

- Čestitke Khabibu Nurmagomedovu na svemu što je postigao u svojoj karijeri, a od svega najviše vrijedi što je svijetu pokazao što znači biti veliki čovjek! Uskoro ćemo ga ugostiti u Srbiji - napisao je Borovčanin na Facebooku uz snimku razgovora s 'dagestanskim orlom'.

NEJEDNAK KRITERIJ UFC-A Pošteno? Khabibu čak sedam puta veća premija od Miočićeve

- Veliki pozdrav za Srbiju, vidimo se uskoro, kad god Nenad kaže i kad god da se dogovorimo, ja sam spreman doći u posjetu - poručio je Nurmagomedov u video razgovoru s prvim čovjekom Boksačkog saveza Srbije.

Khabib Nurmagomedov u Srbiji ima puno navijača koji će, bez sumnje, biti oduševljeni njegovim dolaskom, a neki srpski mediji pišu kako postoji mogućnost da bi umirovljeni UFC-ov prvak mogao biti jedan od promotora Svjetskog boksačkog prvenstva koje će se održati u Srbiji sljedeće godine.

VELIKAN, JOŠ VEĆI ČOVJEK Prvak iz naroda: Khabib odlazi na selo stvarati nove šampione

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Trump Jong Un 26.10.2020.

    Ljubav ova dva naroda datira od početka 90 tih 😄

  • SithLord_1 26.10.2020.

    Srbi su uvijek volili muslimse to se no moze osporiti sa onih 100 đamija u BG.

Komentiraj...
Vidi sve komentare