To je to što me zanima!

Khabib najavljuje nove pohode: Valjda neće biti korone u rujnu

Odustao je od UFC-a 249 prije nego je bio odgođen, ali spreman je vratiti se u oktogon kad se situacija smiri. Khabib Nurmagomedov (31) bit će spreman do rujna, ali baš i ne vjeruje da će se situacija do tada smiriti
Vidi originalni članak

Na otok nije želio doći, ali mogao bi se tamo pojaviti potraje li pandemija korona virusa nešto duže. Prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov (31)  još neko vrijeme neće ulaziti u oktogon jer mu slijedi Ramazan od 23. travnja do 23. svibnja, a nakon toga će mu trebati vremena da se vrati u trenažni proces.

ČEKAJU SE BOLJA VREMENA... Dana White nije uspio: Otkazan UFC 249, ništa od velikih borbi

- No, rujan nije tako daleko. Teško je vjerovati da će do tada sve ovo biti gotovo. No, jedan mudar čovjek je davno prije rekao da u vremenu mira moraš uvijek biti spreman za rat. Nego, kako vi provodite svoje dane? - napisao je 'orao' na Instagramu.

Tony Ferguson (36) i Justin Gaethje (31) vjerojatno će se prvom prilikom boriti za interim naslov prvaka lake kategorije, a pobjednik te borbe trebao bi se boriti protiv Khabiba kad za to dođe vrijeme. Jedna od najiščekivanijih borbi u povijesti organizacije odgođena je i peti put, a šesti put je tek u nastajanju. 

No, kaže se da se zvijezde čekaju, a Khabib je jedna od najvećih zvijezda UFC-a. On će se sad posvetiti Ramazanu gdje će postiti od zore do zalaska sunca. A nakon toga, opet trening i čekanje... A pitanje je hoće li Tony čekati na Khabibov povratak, ali i Dana White jer Nurmagomedovu ovo nije prvi put da iz nekog razloga odgađa borbu pa ga se mora čekati što zbog Ramazana, što zbog privatnih obaveza...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 13.04.2020.

    čuj "interim"??!!počeli ste i riječi izmišljat??!!

  • Chris_McCandless 13.04.2020.

    Može se boriti na jesen, ali budući da to znači da će u 2 i pol godine imati svega dvije borbe, treba mu se uzeti pojas zbog neaktivnosti. Dana je i za puno manje neaktivnosti oduzimao pojas, a i ovako velika većina koji prate smatra da je Tony pravi prvak.

  • INCEL 13.04.2020.

    Pričekaj dok Tony ne bude imao jedno 45 godina onda bi to mogao bit fair fight kukavico. I pazi da ne ždereš tiramisua

Komentiraj...
Vidi sve komentare