To je to što me zanima!

Khabib se vraća u oktogon da ispuni obećanje pokojnom ocu?

Khabib Nurmagomedov objavio je odlazak u mirovinu nakon što je trokutom ugušio Justina Gaethjea, no najnovija objava njegov menadžera Alija Abdelaziza upućuje da ćemo još gledati 'dagestanskog orla'.
Vidi originalni članak

Menadžer Khabiba Nurmagomedova, Ali Abdelaziz, na Twitteru je objavio zanimljiv status. Napisao je simbolično 30-0, a pravim fanovima borilačkih sportova nije mogla promaknuti asocijacija na Khabiba.

POGLEDAJTE VIDEO: Khabib pliva uzvodno s rijekom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Khabib je u zadnjoj borbi trokutom ugušio Justina Gaethjea i po tko zna koji put dokazao svijetu da u mu u njegovoj kategoriji - ravnog nema. A to je bila njegova 29. profesionalna borba i naravno 29. pobjeda nakon čega je objavio svijetu da je majci obećao da se neće boriti bez svog oca u kutu. 

10 PITANJA Znate sve o Khabibu? Okušajte se u našem kvizu o UFC legendi

No, navodno bi obećanje prema majci mogao prekršiti zbog obećanja prema pokojnom ocu kojem želi ispuniti želju i doći do 30. pobjede u profesionalnoj MMA karijeri.

Podsjetimo, Khabib je prvotno objavio kako još uvijek planira ostati u UFC-u, ali u službi nekog od dagestanskih boraca, no 'miris novca' itekako je privlačan, pogotovo kad znamo da bi Dana White (sad kad bi već znao da je Khabibu to zadnja borba) našao izrazito atraktivnog borca, a borba bi vjerojatno porušila sve rekorde PPV-a i donijela borcima, a naravno i organizaciji, hrpu love.

 

ISPUNIT ĆE OČEVU ŽELJU? White: Razgovaram s Khabibom i mislim da će ići po novu borbu

Kad se zbroji objava Alija Abdelaziza i još raniji navodi Dana Whitea o mogućnosti povratka Khabiba u oktogon još jedna njegova borba čini se sigurnom, ako ne isplivaju neka nova obećanja u javnost. Nepoznato je još mjesto, vrijeme i naravno suparnik koji će biti dostojan prisustvovati umirovljenju jedne od najvećih ikona ovog sporta. Tko zna, možda to bude baš McGregor koji je do borbe Khabib-Gaethje bio jedini borac koji je Dagestancu uzeo rundu. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Trump Jong Un 11.11.2020.

    A kad će međedi opet doći na red ? 🐻

  • Rimen 11.11.2020.

    Treća zadnja borba

  • Nodi44 11.11.2020.

    Boli m k za tog baliju

Komentiraj...
Vidi sve komentare