To je to što me zanima!

Khedira dogovorio transfer s Realom za 14 milijuna €

Real Madrid i njemački reprezentativac Sami Khedira dogovorili su petogodišnju suradnju po kojem će Nijemac zarađivati 3 milijuna € godišnje
Vidi originalni članak

Višetjedna nagađanja o prelasku njemačkog reprezentativca u Real Madrid su se ostvarila. Sami Khedira s 'kraljevskim klubom' je dogovorio petogodišnju suradnju vrijednu 14 milijuna eura, pišu španjolski mediji, a prenosi Bild. Defanzivni veznjak Stuttgarta zarađivat će tri milijuna eura po sezoni, a njegov potpis očekuje se po završetku liječničkog pregleda.
Khedira je 'zapeo za oko' novom treneru Jose Mourinhu koji je 23-godišnjeg reprezentativca 'elfa' tuniških korijena želio dovesti pod svaku cijenu.
Na sebe je privukao pažnju odličnim igrama za Njemačku na proteklom SP-u u Južnoj Africi, a zabio je i pobjednički gol protiv Urugvaja u utakmici za treće mjesto.
U Stuttgartu je proveo cijelu karijeru zabivši 15 golova.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Domy_sb 30.07.2010.

    Real kupuje više nego ja u master league na pesu...

  • slavonac 91 30.07.2010.

    khedira je mene ugodno,jako ugodno iznenadio na SP,mislim da je super igrač,nebi mourinho bezveze dovodio,planski radi..

  • silvianavarro 30.07.2010.

    Dobar je to potez..sad Real već ima jako dobru momčad..još proda par igrača(Gago,jednog od Diarre,V.D.Varrt..) i super.. ----------CASILLAS--------------- RAMOS--PEPE--ALBIOL--MARCELO ------X.ALONSO-KHEDIRA------- ---DI MARIA-KAKA\'-C.RONALDO-- ----------BENZEMA/HIGUIN---------

Komentiraj...
Vidi sve komentare