To je to što me zanima!

Kicker: Dinamov Brazilac Etto želja berlinske Herthe

Skaut berlinskog bundesligaša navodno je bio na polufinalnoj utakmici Kupa, u kojoj je Brazilac Etto bio ponajbolji dinamovac u okršaju sa Zagrebom
Vidi originalni članak

Pomoćni trener Herthe Harald Gämperle gledao je utakmicu u Kranjčevićevoj, na kojoj je Etto bio odličan. U Berlin se vratio s vrijednim impresijama, a svoje zadovoljstvo prenio je treneru Lucienu Favreu, donosi njemački sportski list Kicker. Iza Herthe je još jedna u nizu neuspješnih sezona i momčad će od ljeta izgledati potpuno drugačije. Etto je samo jedan od igrača koji bi trebali podići razinu igre Herthe.
- Nitko osim Modrića ne može otići - ponavljaju stalno iz Maksimira, ali u priči oko Etta ipak ima jedna "caka". On je, naime, jedini čovjek iz Dinamove svlačionice koje može otići kada god to poželi. Točnije, kada netko uplati dva milijuna eura. Tolika je klauzula u njegovu ugovoru, što za klub Herthina ranga ne bi trebalo biti problem.
No treba istaknuti i posljednje Ettove izjave. Brazilac je nekoliko puta rekao da mu se nikamo ne žuri, da je u Dinamu sretan. Želja za ostankom ima i pozadinu - Etto želi igrati za hrvatsku reprezentaciju! Hrvatsko državljanstvo je dobio i preostaje mu samo privoliti izbornika Bilića da ga pozove. A očito smatra da će to najlakše učiniti dobrim igrama u Dinamovu dresu.
Podsjetimo, Etta je zimus željela i Borussia iz Dortmunda, no taj transfer nije realiziran. Umjesto njega, na desnom boku kluba s Westfallena zaigrao je Srbin Antonio Rukavina.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Liverpool_boy 29.04.2008.

    taj hertha je slab neki klub cim traze ettoa

  • nix_zgd 29.04.2008.

    ma mamiću cigane prodaj i njega barem da ljudi izgube i tu lažnu nadu u jaki dinamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare