To je to što me zanima!

Kielu Superkup u velikoj drami, Duvnjak izgrlio junaka! Nakon devet mjeseci vratio se Jaganjac

Imali su Lavovi dva razlike, potom i sedmerac 20 sekundi prije kraja na +1 za pobjedu i trofej, ali Mrkva je obranio sedmerac Knorru, a Ekberg nakon time-outa tri sekunde prije kraja s krila pogodio za raspucavanje
Vidi originalni članak

Spektakularna, kako to samo Nijemci znaju, bila je najava nove rukometne sezone. Pred 10.000 gledatelja u Düsseldorfu Kiel je nakon izvođenja sedmeraca pobijedio Löwen 37-36 (33-33) i osvojio njemački Superkup.

I na terenu, premda su noge mnogima još teške, pravi spektakl. U egalu gotovo cijela utakmica pa do šokantne završnice u kojoj je Löwen ispustio nemoguće. Imali su Lavovi dva razlike, potom i sedmerac 20 sekundi prije kraja na +1 za pobjedu i trofej, ali Mrkva je obranio sedmerac Knorru, a Ekberg nakon time-outa tri sekunde prije kraja s krila pogodio za raspucavanje. Knorr je promašio još jedan sedmerac, Löwen ukupno dva i prvi trofej sezone podigao je Kiel i kapetan Duvnjak, koji je ostao bez gola.

OPERACIJA HRS-A Perkovac otkrio: Zvat ću i neke brončane juniore, a Španjolcima želimo preoteti zlatne blizance Kapetan brončanih juniora Desno krilo kakvo čekamo: Lino nas je učio takvu obranu, a od gola mi je draže napraviti faul KOMENTAR Hrvatskom rukometu ne mogu pomoći Duvnjak i ekipa. On ovisi o razvoju mladih igrača

Sjajno je opet bilo vidjeti na terenu Halila Jaganjca. Oporavak od operacije ramena neplanski se produljio na čak devet mjeseci. Za početak bez gola, ali samo nek je Halilu zdravlja za početak.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare