To je to što me zanima!

Kile i godine učinile svoje: Ne mogu napraviti 'dva na nozi'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Fowler, McManaman, Berger, Smicer i ostale legende Liverpoola zagrijavale su se na parketu i nikako nisu mogli loptu zadržati u zraku. Dobro su nasmijali gledatelje
Vidi originalni članak

Robbie Fowler, Steve McManaman, Patrick Berger, Vladimir Smicer, Stephane Henchoz...sve su to legende Liverpoola, a Anfieldom su 'vladali' dugi niz godina. Svi su već u poznijim nogometnim godinama, a to se vidi i na terenu. 

Godine plus kile jednako slabo vladanje loptom. Na parketu u dvorani u Kuala Lumpuru, dečki su se zagrijavali i pošteno nasmijali gledatelje. Ne bi se nikad reklo da su nekad bili fantastični igrači jer nikako nisu mogli loptu zadržati u zraku. Tek im je pred kraj snimke to pošlo za nogom. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • IronDrummer 27.03.2011.

    dok cujem Liverpool sjetim se finala lige prvaka 2004/2005. najbolja utakmicu koju sam u zivotu gledal, sjecam je se ko da je jucer bila, ti igraci koji su igrali tad u milanu i liverpoolu, to su bili igraci (shevchenko,maldini,crespo,cisse,riise,baroš,finnan,hyppia,... i po meni 2 najbolja golmana desetljeca DIDA i DUDEK)

  • miKrimouse 26.03.2011.

    S ovom loptom nitko nebi uspio dva napravit jer je to balon kolko ja vidim!

  • aragon 26.03.2011.

    ko da gledam igrace Hajduka

Komentiraj...
Vidi sve komentare