To je to što me zanima!

'Kim Jong-un i ja smo se 'ubili' u alkoholu, bili i na karaokama'

Kim je poput nekog djeda ili oca. Veliki je vođa, super dečko, vrlo iskren i jako voli svoju suprugu. Večerali smo i napili se kao guzice. Tad je on počeo pjevati karaoke i nemam pojma što je govorio, kaže Rodman
Vidi originalni članak

Rekao sam svome menadžeru - idem tamo sve dok sam siguran. Bilo je sjajno. Kad izađete iz aviona, tamo je crveni tepih, prisjetio se svojih dana u Sjevernoj Koreji legendarni košarkaš Dennis Rodman (58) u razgovoru sa sunarodnjakom Mikeom Tysonom (53). 

Rodman je tako prihvatio ponudu koju je Michael Jordan odbio, igranje ekshibicijske utakmice s Harlem Globetrottersima te otputovao u Sjevernu Koreju, koja je uvijek u sukobu sa SAD-om. Bilo je to prije sedam godina.

- Mislio sam da ću imati autobiografsku izložbu i igrati košarku. Nisam znao ništa o Sjevernoj Koreji - prisjetio se pa dodao kako je brzo shvatio tko je u Sjevernoj Koreji gazda.

- Više od 22.000 Sjevernokorejaca ustalo je i počelo pljeskati. Zatim sam pozdravio publiku, a netko mi govori: ‘Ne, to je za njega’ te pokazuje na Kim Jong-una. Pitao sam ih tko je taj tip, a oni su mi rekli da je to njihov vođa.

Kim Jong-unu imponiralo je što je veliki košarkaš došao u njihovu državu pa ga je pokušao impresionirati. Osobno ga je pozvao na večeru od deset sljedova, karaoke i votku.

- Večerali smo i napili se kao guzice. Tad je on počeo pjevati karaoke i nemam pojma, dovraga, što je govorio. Svi su počeli pljeskati, a onda je izašao bend od 18 djevojaka. Bile su sjajne, ali svirale su samo jednu pjesmu - prisjetio se nekadašnji košarkaš sjajnih Bullsa.

- Kim je poput nekog djeda ili oca. Veliki je vođa, super dečko, vrlo iskren i jako voli svoju suprugu - rekao je svojedobno Rodman uoči odlaska iz Sjeverne Koreje. 

Država baš i nije u bajnoj situaciji, ljudima se uskraćuju prava, a vlada i veliko siromaštvo. Ipak, Rodman je uvjeren da Kim Jong-un radi dobar posao.

- Jedan čovjek ne može učiniti ništa. Situacija nije lagana, pa ne može on sam! Njegova ga zemlja i njegovi ljudi vole. Ja ga volim, on je super lik - zaključio je peterostruki NBA osvajač.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Fajlpz 12.05.2020.

    Živi tamo par godina pa češ vidit kako je supet lik.

  • reprezentativac. 12.05.2020.

    Nevjerojatno da su ovakva dva intelektualca sklona alkoholu.

  • scythe 12.05.2020.

    Ova baljezganja strašno sliče na sadržaj filma "The Interview".

Komentiraj...
Vidi sve komentare