To je to što me zanima!

Kinezi predstavili Ademija. Evo koji broj je dobio u novom klubu

U kineskom prvoligašu, Ademi će zarađivati maksimalno dopuštenih 1,65 milijuna dolara godišnje, a Guoan je, osim njega, predstavio još dva stranca i pet domaćih pojačanja
Vidi originalni članak

Arijan Ademi (31), dugogodišnji kapetan i legenda Dinama, predstavljen je u novom klubu, Beijing Guoanu, koji ga je otkupio od 'modrih' za milijun eura.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Predstavili osam pojačanja

U kineskom prvoligašu, Ademi će zarađivati maksimalno dopuštenih 1,65 milijuna dolara godišnje, a Guoan je, osim njega, predstavio još dva stranca - Brazilca Josefa de Souzu, kojeg su doveli iz Bešiktaša, te Kamerunca Michaela Ngadeua, koji je stigao iz Genta, te još pet domaćih igrača.

Predstavili su ga ovim riječima:

"Ademi je rođen 29. svibnja 1991., a nogometom se počeo baviti u Šibeniku. Igrao je za Šibenik, Lokomotivu i Dinamo, čiji je bio dugogodišnji kapetan.

On je veznjak. Može igrati kao defenzivni ili središnji veznjak na terenu. Ima širok spektar aktivnosti i može pokriti teren od svog šesnaesterca do protivničkog. Odličan je i u napadu i obrani. Ne samo da može pružiti zaštitu zadnjoj liniji, već također ima dobar udarac i odličan je u završnici. U sezoni 2023., Ademi će nositi broj 45", prenosi new.qq.com.

U ČAST KAPETANU Dinamo umirovio Ademijevu peticu! Ali samo privremeno... KOMPLICIRANA TEMA Dinamo htio umiroviti 'peticu' Ademija, ali taj su broj zadužile i ikone poput Zajeca i Ramljaka!

Dinamo privremeno umirovio Ademijev dres

Dinamo je, podsjetimo, privremeno 'umirovio' njegov dres, odnosno nitko ga neće moći nositi dokle god Ademi ne objesi 'kopačke o klin'. Ademi je za 'modre' odigrao 377 utakmica u 13 sezone, a sad se odlučio pobrinuti za egzistenciju.

POGLEDAJTE S KOJIM NOGOMETAŠEM BI ZAGREPČANI IZAŠLI U KLUB

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Dalmatinski čovik 1986 30.03.2023.

    Najbolji igrač iz Dalmacije u poslidnjih 25 godina

  • Oršić je osvojil letvi medalju * * 30.03.2023.

    Kapetane sretno ti u novom klubu !

  • skenderbeu___dinamo 30.03.2023.

    Dobio je vlastitu pekaru

Komentiraj...
Vidi sve komentare