To je to što me zanima!

Kinezi prestigli Spurse, Milan i NY: Anelka odlazi u Shenhua

Francuski reprezentativac i napadač Chelsea Nicolas Anelka u siječnju će napustiti Stamford Bridge. Igrač će u iduće tri sezone nastupati za kineski Shangai Shenhua
Vidi originalni članak

Nicolas Anelka koji se ove sezone često spominjao na izlaznim vratima Chelseaja konačno je zakoračio preko praga. Francuski reprezentativac pristao je na ponudu kineskog Shangai Shenhua.

S kineskim bi prvoligašem Anelka trebao potpisati trogodišnji ugovor, a za Kinu bi trebao poletjeti već u siječanjskom prijelaznom roku. Napadač će zarađivati oko 200 tisuća eura tjedno.

Kinezi su tako prestigli West Ham koji se nadao da će uspjeti dovesti 32-godišnjeg igrača na posudbu u nastavku sezone. 

Bogata ponuda s istoka potukla je i ozbiljnije pretendente, Tottenham i Milan, ali i klubove iz američkog MLS-a, New York Red Bullse, za koje igra još jedan Francuz, Thierry Henry, Philadelphiju Union i Montreal Impact.

Trener londonskog kluba Andre Villas-Boas još prošli tjedan istaknuo je kako nema ništa protiv odlaska igrača i kako Anelka može slobodno napustiti Stamford Bridge ako za njega stigne prikladna ponuda.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • BubyBj 11.12.2011.

    lova pokreće svijet

  • Pekmezinho 11.12.2011.

    ja nebi ovog spustio na avion da ne završi ko 11.9.

  • holsten 11.12.2011.

    sve je to samo marketing... niti jedan ozbiljniji europski klub mu ne bi poudio 30mil za 3 god... i to jednom 32 godisnjaku... a mogli ste i napomenut da ce mu hrvat biti trener...

Komentiraj...
Vidi sve komentare