To je to što me zanima!

Kinezi 'zatvorili pipu': Antonio Conte otišao je iz prvaka Intera

Samo tri dana po završetku šampionske sezone u kojoj je Inter došao do "scudetta" prvi put nakon 11 godina "nerazzurri" su ostali bez trenera. Na klupu bi mogao Simone Inzaghi ili Max Allegri
Vidi originalni članak

Antonio Conte raskinuo je ugovor s novim talijanskim nogometnim prvakom Interom iz Milana samo nekoliko dana nakon završetka sezone u kojoj je s "crno-plavima" osvojio naslov prvaka, prvi za taj klub nakon 11 godina.

Conte je izrazio nezadovoljstvo planom kineskog vodstva kluba koje želi smanjiti troškove zbog pandemije korona virusa.

"FC Internazionale može potvrditi kako smo postigli dogovor s Antoniom Conteom vezan uz okončanje njegova ugovora. Klub mu zahvaljuje na sjajnom poslu kojega je obavio, a koji je kulminirao osvajanjem 19. naslova prvaka. Antonio Conte zauvijek će ostati dio povijesti našeg kluba", objavio je Inter.

Conte, koji je u Inter stigao u ljeto 2019., imao je potpisan ugovor s klubom do 2022. Za prijevremeni raskid ugovora dobit će sedam milijuna eura, polovicu godišnje plaće koju je imao prošle sezone.

Kao mogući Conteovi nasljednici spominju se bivši trener Juventusa Massimiliano Allegri i aktualni trener Lazija Simone Inzaghi.

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Idi na 24sata

Komentari 22

  • kriticar25 27.05.2021.

    Najrealniji trener, zna sta hoce. Zelja mu je borit se za vrh a ne nekakav dugoročni program sa mladim igračima di uvijek najebe trener...

  • Ustani bane 26.05.2021.

    Zanimljivo bi bilo vidjeti Contea u Realu ili Barceloni ako odu Zidane/Koeman

  • Baine 26.05.2021.

    nevjerojatno

Komentiraj...
Vidi sve komentare