To je to što me zanima!

Kiro blizu odlaska: Ciudad Real nudi čak 150.000 €

Ciudad Real ponudio je za Kiru Lazarova 150.000 eura u dvije rate, no Zagrebovi čelnici odbili su i tu ponudu te objavili da za Kiru traže 180.000 €
Vidi originalni članak

Cidad Real nam je najprije za Kiru Lazarova ponudio 120.000 eura, što smo odmah odbili. A onda su ponudu podigli na 150.000 u dvije rate. Jedna odmah, a druga do 1. srpnja sljedeće godine, rekao je za Sportplus direktor CO Zagreba Bartol Kaleb.
Prema tome, Zagrebov desni vanjski uskoro bi mogao postati suigrač našeg Petra Metličića u španjolskom rukometnom prvaku. Iako je Zoran Gobac istaknuo cijenu od 200.000 eura za makedonskog reprezentativca, čini se da bi vrlo lako mogao pristati na nešto manji iznos. Jer, odnosi Kire i kluba više nisu tako uzorni kao dosad, a nezadovoljnog igrača u klubu ne žele ni trener, niti suigrači.
- Nismo prihvatili ni ovu ponudu u dvije rate. Spustili smo zahtjev na 180.000, ali samo ako nam plate odmah u cjelosti. Žele li plaćati u dvije rate odšteta je i dalje 200.000 eura - odlučan je Kaleb.  No njegov stav mogao bi smekšati sam Lazarov, koji se navodno javio s odmora i izrazio želju za odlaskom iz kluba. Odluči li Ciudad da im je Kiro neophodan u lovu na nove trofeje, sigurno će u džep posegnuti i tradiocionalno štedljivi predsjednik Diaz. No ne bi trebalo iznenaditi da određenu razliku plati i sam Lazarov s obzirom na izrazitu želju za odlaskom. Kako god bilo, Kiro sigurno odlazi, a Zagreb će u sljedećoj sezoni biti znatno oslabljen na jednoj od najvažnijih pozicija u momčadi. Nema kluba kojem ne bi falio višestruki najbolji strijelac Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • niki85 06.07.2010.

    ne bi trebalo rukomet vise placati,nego nogomet puno,puno manje

  • hrvat20 06.07.2010.

    je stvarno ovaj rukomet slabo placen tribalo bi ga vise placat pa bi bio puno vise i gledan

  • man_u_francesco 06.07.2010.

    tko ce igrat sad kad njega nema?

Komentiraj...
Vidi sve komentare