To je to što me zanima!

Kiro Lazarov: Uz Ivana Balića je puno lakše igrati

Makedonski reprezentativac u redovima CO Zagreb Kiro Lazarov i ove je sezone najozbiljniji kandidat za najboljeg strijelca Lige prvaka
Vidi originalni članak

Ubojita ljevica Kire Lazarova najopasnije je dalekometno oružje u momčadi CO Zagreba. Prošle je sezone Kiro podijelio naslov najboljeg strijelca LP-a, u dvanaest utakmica zabio je 96 golova, isto kao Islanđanin Olafur Stefansson, koji je sa Ciudad Realom osvojio naslov prvaka. Ovu sezonu Lazarov je otvorio s 11 golova protiv RN Löwena, no ni to nije bilo dovoljno da zagrebaši ubilježe pobjedu.
- Nakon izgubljenog boda svi traže krivce - kaže Lazarov i dodaje:
- Najgluplji je osjećaj kad imaš svoj dan, dobro smo odigrali Balić, Škof na golu, Duvnjak i ja, nazabijali smo se golova, a na semaforu na kraju stoji 33-33... Krivo mi je što nismo dobili, zbog publike, zbog nas, jer taj bod sad moramo tražiti negdje na gostovanju.
CO Zagreb ove se sezone izuzetno pojačao, stigao je Ivano Balić, a uz njega i Tonči Valčić.
- Uz Ivana mi je puno lakše igrati. On je ponajbolji svjetski rukometaš, igrač koji ima viziju, koji može napraviti razliku. S njim i Valčićem dobili smo širinu u napadu, sad više nije toliki pritisak na meni.
No Lazarov je protiv Löwena imao šut za pobjedu. Nije ušla...
- Nismo odigrali kako treba, iznenadila nas je odluka trenera Červara, koji je izvadio golmana i stavio sedmog igrača. Onda razmišljaš da možeš izgubiti ako promašiš taj šut jer nemaš nikog na golu...
I prošle je sezone “škripalo” na početku, trebalo je vremena da se momčad uigra. Lazarov je uvjeren da problema neće biti:
- Krenemo malo neozbiljno, a onda se moramo vaditi. Kad se uigramo, bit će to puno ljepše gledat

U NEDJELJU PROTIV POLJSKE WISLE PLOCK
Zagrebaši drugu utakmicu Lige prvaka igraju u nedjelju (12. listopada, 17.45 sati) u Ledenoj dvorani Doma sportova.
U goste stiže poljska Wisla Plock, koja je u 1. kolu na svojem terenu uvjerljivo izgubila od mađarskog Pick Szegeda 26-16.
- Jači smo od Poljaka, no to treba pokazati na terenu - kaže Lazarov.

'NE SMIJEMO SE VADITI NA ODLUKE SUDACA'
Puno je gorčine bilo nakon remija s Löwenom. Čelnici Croatia osiguranja Zagreb, prije svih glavni menadžer Zoran Gobac i direktor Bartol Kaleb, bili su ogorčeni na danski sudački par Gjeding i Hansen.
- Ne treba se vaditi na suce. Istina, bilo je nekoliko vrlo sumnjivih odluka - kaže prvi strijelac zagrebaša Kiro Lazarov i pojašnjava:
- Jednostavno nismo imali suđenje kakvo bi domačin trebao imati. Nadam se samo da nas na gostujućim utakmicama suci neće sasjeći. Protiv sudaca je nemoguče igrati...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vedran_zgb 09.10.2008.

    zakljucak svega...obrana i krila trebaju proigrat...

  • CHELSEA_4ever 08.10.2008.

    Sto je pisac time zelio reci!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare