To je to što me zanima!

Kiš zablistao u Zadru: Lijepo je čuti kad mi navijači skandiraju

Ono što je bilo ostavio sam iza sebe, želim to što prije zaboraviti. Dobro sam se spremio, želim dobrim igrama izboriti status i nametnuti se treneru, kaže Kiš
Vidi originalni članak

Najbolji strijelac Hajdukovih priprema Tomislav Kiš zablistao je i na otvaranju sezone. S dva gola načeo je mrežu Zadrana, koju su do kraja susreta njegovi suigrači obilato napunili. 

- Od prve minute smo krenuli ozbiljno, nametnuli smo svoj ritam i uspostaviti igru koja nam odgovara i kakvu trener od nas očekuje – kazao je dvostruki strijelac, koga je sportski direktor Andersson, zbog sjajnog osjećaja za prostor i gol,  prozvao ''Fox in the box'' ili u prijevodu ''Lisica u šesnaestercu''. Golove je posvetio obitelji i navijačima Hajduka. 

- Obitelj je uz mene od prvog dana, a navijači me bodre, lijepo je čuti njihovo skandiranje: ''Kiš, Kiš, Kiš....''

Premda ga je bivši trener Mišo Krstičević često hvalio, rijetko mu je davao prigode, tako da je prošlu sezonu uglavnom prosjedio na klupi. 

- Ono što je bilo ostavio sam iza sebe, želim to što prije zaboraviti. Dobro sam se spremio, želim dobrim igrama izboriti status i nametnuti se treneru. Za sada mi ide, no ne treba se zadovoljavati ovim, treba raditi, ispravljati pogreške i nedostatke i rasti iz utakmice u utakmicu. 

Ovaj novi, Tudorov Hajduk, izgleda drugačije, moćnije nego prošlosezonski. 

- Cijele pripreme smo se uigravali, radili na taktici i igri... Sada puno više težimo igri, čuvamo loptu... Čini mi se da to dobro izgleda na terenu, a i efikasno je. No tek je početak sezone, u četvrtak nas čeka Turnovo, potom i derbi na Poljudu protiv Rijeke. Pokazali smo da možemo i znamo, sada je na nama da to ponavljamo iz utakmice u utakmicu i da naša igra i rezultati idu uzlaznom putanjom.  

Idi na 24sata

Komentari 12

  • chelseaMG 15.07.2013.

    odličan je mali igrač. trpa ko blesav.

  • kakogod 15.07.2013.

    je, ali inzaghi nije baš znao asistirat i sudjelovat u akcijama na primjer ovako: http://i.minus.com/izguI8s1FeKw4.gif

  • emil šokić 15.07.2013.

    momak ima potencijala

Komentiraj...
Vidi sve komentare