To je to što me zanima!

Kiša je omela feštu u Bujama: Rožman neće još debitirati...

Službeni sastavi Rijeke i Buja su već bili najavljeni, ali sudac Ivan Vučković je s kapetanima obišao teren i ustanovljeno je da je kiša toliko natopila travnjak da lopta ne može ni odskočiti...
Vidi originalni članak

Simon Rožman trebao je debitirati na klupi Rijeke protiv četvrtoligaša Buja u šesnaestini finala hrvatskog kupa, no utakmica u Bujama je odgođena zbog natopljenog terena. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Službeni sastavi su već bili najavljeni, ali sudac Ivan Vučković je s kapetanima obišao teren i ustanovljeno je da je kiša toliko natopila travnjak da lopta ne može ni odskočiti. 

Donesena je odluka da se utakmica neće igrati, a odgođena je za utorak, 1. listopada s početkom u 15 sati i 30 minuta.  

Kvarner je od jutra bio pod kišom, ali u Istri je baš 'prekovremeno' padalo tako da je donesena jedina moguća odluka: odgoda. Inače, kako kažu domaći, ovo i nije neka posebna kiša. Svojedobno je u Bujama napadalo toliko je u svlačionicama bilo pola metra vode.

Kiša je tako spriječila feštu u malenom istarskom gradu gdje su jedva dočekali da im dođu Riječani, ali i debi novog trenera Rijeke Simona Rožmana koji će tako svoj novi klub po prvi put voditi u subotu protiv Varaždina.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Frenkyy 25.09.2019.

    Ja sam još jutros rekao (s obzirom kakvo se vrijeme spremalo) da je bolje da u Buje dođe Primorje nego Rijeka! Stara bolest ovog terena.A i mogli su odigrat u obližnjem Novigradu ili Umagu.

  • MateCro 25.09.2019.

    Zašto recimo HNS nebi davao novac za nove travnjake onome tko je domaćin prije nego se odigraju utakmice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare