To je to što me zanima!

Kitchena liječnički dijeli od potpisa, Green ide na Radnički

Derwin Kitchen (26) stigao je u Zagreb i još ga samo uspješan liječnički pregled dijeli od potpisa za Cedevitu. Kao pojačanje bi mogao doći i Vladimir Dašić
Vidi originalni članak

Američki razigravač Derwin Kitchen (26) stigao je u Zagreb i još ga samo uspješan liječnički pregled dijeli od potpisa za Cedevitu.

Logično je zato očekivati rastanak s omalenim Marquesom Greenom, koji je većim dijelom sezone razočaravao. Međutim:

- U nedjelju nas očekuje važna utakmica kod Radničkog i trenutačno o tome ne razmišljamo. Uostalom, on je bio među najboljima u posljednje dvije utakmice. Imamo sjajan odnos sa svim igračima i to dolazi do izražaja baš u ovakvim situacijama - rekao je sportski direktor Matej Mamić.

Očito će o mogućem raskidu tek nakon današnje utakmice u Kragujevcu, a onda će možda stići još jedno pojačanje. Spominje se crnogorski reprezentativac Vladimir Dašić. Sjajan je igrač za obje krilne pozicije, na kojima bi Aci Petroviću dobro došla prinova, ali Dašić je i problematičan tip.

- Mnoge igrače koji postanu slobodni odmah se povezuje s nama. Pratimo tržište, a ako nas igrač zanima, pazimo i kako se ponaša. Ako voli izaći, to nije problem dok na terenu daje što treba. No najveće će nam pojačanje poslije Nove godine biti Tomasov oporavak - zaključio je Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • WOMANIZER 23.12.2012.

    bumo vidli kaj bu ž njega!

  • ikdominator 23.12.2012.

    nadam se da če biti podjednako dobar kao gelabale

Komentiraj...
Vidi sve komentare