To je to što me zanima!

Kladionice: 2,15 da će Dinamo biti pobjednik svoje skupine!

Dinamo je tako, očekivano, prvi favorit da će osvojiti skupinu i s prvog se mjesta plasirati dalje. Na osvajanje skupine koeficijent je 2,15. Iza su redom Fenerbahče, Anderlecht pa Spartak Trnava
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama imaju veliku priliku da napokon prezime u Europi. Prema viđenom u prva dva kola Europske lige, ali i u svim europskim pretkolima, 'modri' doista imaju pravo sanjati da će dočekati proljeće u Europi.

Na klupi imaju čovjeka koji zna kako ih tamo odvesti, imaju u svlačionici igrače koji neće 'skinuti gaće' ni pred kime, navijači su se vratili na tribine i bolju priliku od ove gotovo da nisu mogli ni sanjati.

KAKO SU IGRALI Oršić igrač utakmice, Petković potvrdio da je pravo pojačanje

U skupini imaju za protivnike momčadi koje su u velikim problemima, a modri to znalački koriste. Momčad Nenada Bjelice prva je na tablici skupine D s maksimalnih šest bodova i gol razlikom 6-1, slijede Spartak i Fenerbahče s tri boda i Anderlecht bez bodova. Sve to, jasno, prepoznale su i kladionice.

Dinamo je tako, očekivano, prvi favorit da će osvojiti skupinu i s prvog se mjesta plasirati dalje. Na osvajanje skupine koeficijent je 2,15. Iza su redom Fenerbahče (3,75), Anderlecht (5,50) pa Spartak Trnava (6).

'BIO JE OVO PRAVI FAJT' Gojak: Mi se nikoga ne bojimo; Ademi: Prava smo momčad...

Posljednju je proljetnu europsku utakmicu Dinamo odigrao 18. ožujka 1970. Bilo je to četvrtfinale Kupa pobjednika kupova. Od tada nizali su se neuspjesi godinu za godinom... Sve do, vjerujemo, ove, 2018. godine kad će Dinamo izboriti europsko proljeće u Europskoj ligi.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • cimerrr 05.10.2018.

    2,15 je odličan koeficijent na osvajanje grupe na Dinamo. Dosad se pokazao kao dominantna momčad u skupini,dovoljne su mu 2 pobjede nad Spartakom i pobjeda doma nad Anderlehtom,u Turskoj može i izgubiti i sigurno osvaja skupinu zbog odlične gol razlike.

  • mandrillost 05.10.2018.

    Jucer Santini jako los i to je nas prvi(??) napadac za HR?! Dobro,dajmo momku priliku al nekako nije jos sazrio da bude udarna igla. Napadaca nemamo,a Dalic radi hokus pokus. Ide sa Livajom,pa Santinijem..na kraju ni sam nece znati tko mu je prvi izbor!

Komentiraj...
Vidi sve komentare