To je to što me zanima!

Kladionice: Bit će jako gusto! Cro Cop 1,70, Aliakbari 2,50

Predviđaju da će meč biti vrlo neizvjestan i daju Mirku laganu prednost - 1,70 je koeficijent na pobjedu CroCopa, a 2,40 na izvrsnog iranskog hrvača, koji je bio i dvostruki svjetski prvak u hrvanju
Vidi originalni članak

Odmah nakon završetka polufinalnih mečeva Rizin Grand Prixa kladionice su izbacile koeficijente za finale u kojem će se boriti naš Mirko i desetak kilograma teži Iranac Amir Aliakbari (29).

Predviđaju da će meč biti vrlo neizvjestan i daju Mirku laganu prednost - 1,70 je koeficijent na pobjedu CroCopa, a 2,40 na izvrsnog iranskog hrvača, koji je bio i dvostruki svjetski prvak u hrvanju grčko-rimskim stilom u najtežoj kategoriji.

Dobra je vijest da je Iranac pokazao velike slabosti u drugoj rundi već u četvrtfinalu, jedva je završio meč na nogama od umora nakon što je svladao Heatha Herringa, i prema svemu viđenom teško će se regenerirati u ovih par sati, koliko ima do finalne borbe.

Aliakbari je, međutim, solidno izgledao čitav meč protiv opasnog Rusa Moldavskog i zasluženo slavio u dvije runde. Ukoliko se glavnina meča bude odvijala na nogama, čini nam se da je u prednosti svakako Mirko, ali Aliakbarijev cilj je jasan, on je briljantan hrvač i nastojat će borbu prebaciti na parter.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • velimir3 01.01.2017.

    Jako gusto bilo😂

  • allenzg 31.12.2016.

    Mirku ide slag na tortu kruna i 300.000 dollara 100%

  • Mthesecond 31.12.2016.

    Nema podcjenjivanja Iranca,ne treba trčati pred rudo,ali Mirko kad je već stigao do finala to mora riješiti u svoju korist,vidim ga s peharom,pojasom u rukama...Imam dobar feeling...

Komentiraj...
Vidi sve komentare