To je to što me zanima!

Kladionice daju Hrvatskoj male šanse u rukometnom El Clasicu

Od tri utakmice na današnjem programu, Francuska je protiv Hrvatske najizraženiji favorit. Veći nego primjerice Mađari protiv Austrijanaca ili Nijemci protiv Islanđana
Vidi originalni članak

Hrvatska - Francuska, danas od 18 sati u Lanxess Areni u Kolnu! Pred nama je rukometni El Clasico, odnosno okršaj protiv starih znanaca koji su nam puno puta zagorčali život.

Ako pitate kladionice, i danas će! Od tri utakmice na današnjem programu, Francuska je protiv Hrvatske najizraženiji favorit. Veći nego primjerice Mađari protiv Austrijanaca ili Nijemci protiv Islanđana. Tečaj na pobjedu Francuza iznosi 1,35, na Hrvatsku je 4,30, dok je na neriješeni ishod tečaj okruglih 10.

Hrvatska je pobijedila Francusku samo dvaput na europskim prvenstvima, zadnji put 2012. u Novom Sadu, gdje smo na kraju pali u polufinalu i morali se zadovoljiti tek brončanom medaljom.

RUKOMETNI SPEKTAKL VIDEO Ovako je završio zadnji rukometni El Clasico: Na toj smo utakmici otkrili novu zvijezdu HRVATSKA - FRANCUSKA, 18 SATI Hrvatski Mister 100 posto i zadarski top su adut za Francuze

Danas je nova prilika! Francuska je i dalje prepuna vrhunskih igrača, imena od kojih boli glava, ali to ipak nije ona dominacija kakvu su imale ranije generacije! Ili se samo tješimo?

- Imaju nevjerojatnu fizičku snagu, pokretni su i mogu igrati vrlo brzo. Vrlo zahtjevna utakmica, ali i mi možemo odigrati dobar rukomet tako da će biti interesantno - rekao je izbornik Goran Perkovac o okršaju s Francuzima pa dodao:

- Izuzetno su jaki 1 na 1 i pokušavaju te natjerati na tu igru, a mi to moramo pokušati izbjeći i pustiti loptu malo brže oko zone. Iskoristiti situacije kad ima prostora jer ako se budemo hrvali s njima, tu su oni sigurno bolji od nas - objasnio je.

Hrvatskoj je današnja pobjeda od iznimne važnosti u pogledu plasmana u polufinale, budući da smo u drugi krug prenijeli samo jedan bod.

KALKULACIJE Je li moguće? Hrvatska mora izgubiti da bi igrala kvalifikacije za Olimpijske igre u Parizu?! ČUDESNI ŠVEĐANIN Palicka uništio Slovence kao što je nekoć Omeyer 'kauboje'!

Sretno, Hrvatska!

Idi na 24sata

Komentari 25

  • I_v_a_n 18.01.2024.

    Kako god zavrsi sa Francuskom, odlucujuca utakmica ce biti najvjerojatnije sa Njemackom, pod uslovom da se dobiju ostale ekipe. ako Hrv dobije Fra imat ce taj 1 bod prednosti, u slucaju da izgubi bit ce na -1 od Nje. U svakom slucaju treab se dobiti 3 od 4 utakmice, medu kojima i Njemacka.

  • MorenoZg 18.01.2024.

    Finale mi vuce na Danska-Švedska

  • Hell_on_wheels 18.01.2024.

    Normalno kad ce nas Francuzi poderat

Komentiraj...
Vidi sve komentare